Четверг, 25.04.2024, 01:05

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 7
Гостей: 7
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Політичні новини Котовська
Главная » 2012 » Февраль » 24 » Звiт про діяльність депутата

24.02.2012 | 13:39
Звiт про діяльність депутата


 
Біографічні відомості.


  Сергій Юрійович Гінкул, українець, православного віросповідання, народився в м. Котовськ в 1974 році. У 1991 році закінчив школу № 5 м. Котовськ, в 1996 році закінчив Одеську державну академію будівництва та архітектури, факультет конструювання промислових та цивільних споруд.
В 1996 – 1997 рр. працював на посаді начальника відділу експлуатації спортивних споруд ОДАБА.
Наступні 2 роки, з 1998 по 2000 р. працював приватним підприємцем.
В 2000 – 2003 рр. працював на посаді інженера відділу комунального господарства та будівництва виконкому Котовської міської ради.

  Друга спеціальність, яку я почав опановувати з 2003 року – засоби масової інформації. Так, з 2003 по 2004 роки був переведений на посаду заступника директора з технічних питань Котовського ефірного телебачення. Працював також на посаді інженера зв’язку Котовського ГУ МНС України в Одеській області (в 2005-2006 роках). З 2008 по 2011 роки був генеральним директором ТОВ «ТРК «Примор’я» міста Балта, Одеської області. З 2011 р. і по сьогоднішній день я є приватним підприємцем з ремонту комп’ютерної та оргтехніки. Також з 2011 року тісно співпрацюю з газетою міста «Котовська реклама», де інколи розміщую свої матеріали. Крім того, влітку 2011 року створено сайт цієї газети ( kotoskinfo.com ), де, крім друкованих матеріалів, розміщую відеоматеріал, який стосується життя нашого міста.

  Громадсько-політична діяльність.

  Стосовно громадсько-політичного життя, то в нього я занурився зовсім нещодавно – лише в 2010 році, коли вступив в ряди Партії регіонів. Саме від цієї партії я і пішов на вибори в жовтні 2010 року і став депутатом Котовської міської ради. Підтримуючи програму цієї партії, активно приймав участь в усіх її ініціативах (програми «Запобігання корупції», «Патріот», «Народний контроль», «Громадянська освіта» тощо).

  Моя активна громадська позиція як людини, не байдужої до проблем жителів міста, дуже збентежила вище місцеве керівництво. З подачі голови фракції мене було виключено з ПР. Причини виключення дуже банальні: «очорнення членів партії та членів міськвиконкому, неетична поведінку депутата» і т.п. Швидше за все, деякі депутати переплутали слово «очорнення» з «викриттям», але більшість присутніх (12 з 14) проголосували «за» виключення депутата з лав ПР. Остаточно рішення про виключення мене з лав ПР керівництво обласної організації прийняло аж через 4 (!) місяця… Довгі коливання, як правило, говорять про сумніви в правильності прийнятого рішення.

  Впродовж 2011 року я допомагав спортивним і культурним організаціям міста Котовськ. Також надаю підтримку і самодіяльній групі військово-патріотичної пісні «Шанс», намагаюсь допомагати молодим талантам реалізувати себе в житті, тому що без належної підтримки сьогодні важко себе зорієнтувати молодій особі. Досить активно намагаюсь допомагати й активній молоді Котовська в активізації громадсько-політичного життя.

  З початку 2012 року я є безпартійним депутатом Котовського міськради але це ніяк не впливає на мою громадсько-політичну позицію. Свій шлях вважаю правильним.

  Депутатська діяльність.

  За період з січня по грудень 2011 року мною, як депутатом Котовської міської ради VI скликання, було прийнято участь в 10 сесіях ради. На 2 засіданнях міської ради я виступив ініціатором деяких питань, але жодне не було підтримане депутатським корпусом. Крім того, як головою депутатської комісії з питань торгівлі та підприємницької діяльності, було проведено 5 засідань, протоколи яких передані секретарю міської ради. Але в вересні 2011 року комісія, яку я очолював, була розформована, і всі депутати, які входили до її складу, ввійшли в депутатську комісію з питань економіки, транспорту, торгівлі та підприємницької діяльності. В березні 2011 року я, як депутат міської ради, прийняв участь у зустрічі мешканців мікрорайону "Михайлівка” для заслухання проблем жителів цього мікрорайону. З квітня по серпень я провів декілька зустрічей з виборцями в мікрорайоні «Черьомушки» для виявлення проблем жителів. Восени мною було організовано і проведено круглий стіл з представниками правоохоронних органів, місцевого самоврядування та жителів міста з питання торгівлі на пероні залізничного вокзалу (в мікрорайоні «Торговиця»). На жаль, всі варіанти, що були запропоновані мною, не були взяті до уваги. На сьогоднішній день ця проблема лишається невирішеною.

  За 2011 рік у різні органи державної влади, заклади та установи міста було надіслано біля 40 депутатських звернень: лише на одне, до Котовського міського голови про опублікування декларації про доходи, не було отримано належної відповіді. По отриманню відповідей на депутатські звернення, було систематизовано інформацію для подальшого опрацювання на депутатській комісії з питань торгівлі та підприємницької діяльності.

  Весь рік по суботах постійно працює моя громадська приймальня за адресою, вказаною в офіційному графіку прийому громадян депутатами міськради (м. Котовськ, вул. Леніна, 2 «Компьютерно – сервісний центр» з 12.00 по 16.00). До мене також, як до депутата міської ради, в цю приймальню зверталися мешканці міста з проханням допомогти вирішити деякі проблеми. Загалом, за звітній період 2011 року до моєї громадської приймальні звернулося індивідуально 75 мешканців міста, крім того, було прийнято 6 колективних звернень: з питання вакцинації дітей дошкільного і шкільного віку, з питання обговорення статуту колгоспного ринку міста та тарифів (більше 120 підприємців ринка), з питання допомоги в визначенні меж прибудинкової території (більше 30 жителів мікрорайону «Цукровий завод»), з питання допомоги в вирішенні проблеми торгівлі на пероні залізничного вокзалу (2 звернення), колективне звернення з питання вирішення проблеми жителів будинку (40 років Перемоги, 6). Також з питань особистого характеру на протязі 2011 року звернулося на особистий прийом в усному порядку 146 котовчан. Таким чином, за період 2011 року звернулося до мене як до депутата Котовської міської ради всього 452 котовчанина.

  На сьогоднішній день я активно працюю в депутатських комісіях, на сесіях міської ради, продовжую проводити депутатський прийом і надавати допомогу тим, кому це потрібно. Вважаю своїм обов’язком щорічно звітувати про результати своєї депутатської та громадсько-політичної роботи перед виборцями, як того вимагає чинне законодавство України.

  Міський депутат – це робота, яка покладена на людину виборцями. Я до кінця каденції Котовської міської ради VI скликання буду відстоювати інтереси всіх жителів Котовська. Обіцяю, що в цьому році я проведу зустрічі з жителями міста в кожному мікрорайоні, щоб визначити основні проблеми жителів нашого міста і щоб в майбутньому допомогти в їх вирішенні.

  «Допоможи тим, хто найбільше потребує допомоги» – їм моя особлива увага і підтримка. Впродовж звітного періоду вважаю своїм головним завданням мудро вирішувати всі звернення громадян для поліпшення їх умов життя, самовіддано працювати в інтересах виборців.

З повагою, депутат Котовської міської ради VI скликання, Сергій Гінкул.



Категория: Політичні новини Котовська | Просмотров: 2464 | Добавил: bacha | Рейтинг: 3.0/4
Всего комментариев: 8
1 diaksin  
"Звiт про діяльність депутата" - это, конечно, хорошо. Но меня больше волнует конкретика, а именно:
инициализирует ли депутат Гинкул установку памятника Бандере в Котовске, опираясь на результаты опроса, проводимого на этом сайте?
Да, или нет, и почему?

3 kotovsk  
Конечно же нет! Если накрутка одного из вариантов и была - то явно они ее не примут к рассмотрению! Такого памятника в нашем городе не будет! И тема ЗАКРЫТА.

2 Tanechka  
Не будет в Котовске памятника Бандере- люди не дадут установить!Это было-бы надругательство над нашей историей,над нашими ветеранами.

4 УНСО  
Бендера - Герой України!
Тільки украінці мають вирішувати кому встановлювати памятники, а таким як Tanechka й іншим пора вже зрозуміти, радянський час вже закінчився Ви живете в Україні. Вивчайте мову, поважайте традиції, якщо не подобається виїджайте до Россії.
Україна - понад усе!

5 kotovsk  
Будь ласка всі питання по пам'ятникам і героям України задавати і коментувати в новинах про пам'ятники, наприклад в цій статті http://kotovsk.ucoz.ua/news/2012-03-16-923

6 diaksin  
Ну, зачем же так? Сергея Гинкула я часто вижу как предпринимателя, и ни разу, как депутата. А вопросы к нему накопились. И, раз уж он осмелился дать отчет здесь, на сайте, то и вопросы ему тоже задают здесь.

7 kotovsk  
Раз столько вопросов накопилось, тогда уж лучше лично)

8 shewa  
короче нихера он не сделал, как "занурився" так и вынырнет с политики. Кроме как покрывать свой личный бизнес больше ничем с 2010 года не занимался, а теперь "звіти" пишет, но он же журналист, кому как ему их писать, сказочник. Да кто о нём хоть что-нибудь слышал, если ни о его беспардонных выходках!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання