Среда, 08.05.2024, 06:02

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

СКР ЛВ на ст. Котовськ
Главная » 2012 » Апрель » 17 » Зустріч з ветеранами та пенсіонерами ЛВ на ст. Котовськ

17.04.2012 | 10:58
Зустріч з ветеранами та пенсіонерами ЛВ на ст. Котовськ

Зустріч з ветеранами та пенсіонерами ЛВ на ст. Котовськ

   12 квітня відбулась зустріч керівництва Управління МВС України на Одеській залізниці та ЛВ на ст. Котовськ з ветеранами і пенсіонерами ЛВ на ст. Котовськ.
Від Управління були присутніми начальник відділу кадрового забезпечення підполковник міліції Іванов В.О., голова Ради ветеранської організації Управління Шибанов В.О. та старший інспектор по взаємодії з ветеранськими організаціями Мелкумян Л.Г. Мета зустрічі – питання щодо  стану роботи ветеранської організації, обговорення  соціальних питань пенсіонерів МВС.
   На початку зустрічі начальник кадрового забезпечення Управління Володимир Олексійович Іванов повідав присутнім про мету та діяльність ветеранських організацій. Головна ціль організації – допомагати ветеранам і пенсіонерам у вирішенні соціальних питань, виховувати молодих працівників органів внутрішніх справ у дусі патріотизму та відданості справі, навчати їх професійному досвіду. Голова ради ветеранів Управління Віктор Олексійович Шибанов поінформував присутніх про роботу ветеранської організації Управління і скільки вона об’єднує  ветеранів та пенсіонерів. Лев Григорович Мелкумян  запропонував запровадити заходи із зміцнення ветеранського руху та покращення вирішення соціальних питань ветеранів.
   Цього ж дня були проведені загальні збори ветеранів ЛВ на ст.. Котовськ, де була обрана Рада ветеранів та голова Шибкий Віктор Григорович. Новообраний голова подякував всім присутнім за виявлену до нього  довіру та довів до відома, що необхідно скласти розподіл функціональних обов’язків між головою та членами Ради, що дасть можливість краще організовувати та проводити заходи щодо покращення роботи ветеранської організації.
   В ході зустрічі ветерани та пенсіонери задавали найбільш наболілі питання начальникові відділу кадрового забезпечення Управління В.О. Іванову. Ветеранів та пенсіонерів особливо турбувало те, що в пенсійному забезпеченні утворилась диспропорція серед пенсіонерів, які були звільнені в різні роки. В.О. Іванов довів, що це питання неодноразово піднімалось перед керівництвом МВС України. Цією проблемою займались ветеранські організації і інших силових структур. На сьогодні над цією проблемою продовжує працювати ветеранський актив Асоціації ветеранів МВС України.
   В кінці зустрічі радник міського голови, пенсіонер ЛВ на ст. Котовськ  Шідловський Петро Дмитрович запропонував пенсіонерам та ветеранам ОВС стати членами ветеранської організації міської  Ради, яка підтримує тісні зв»язки з Асоціацію ветеранів МВС України та ветеранськими організаціями інших силових структур.

Руслан Бодачевський, заступник начальника ЛВ на ст..Котовськ з КЗ, капітан міліції

Боротьба зі зберіганням та розповсюдженням наркотиків триває

   Співробітники карного розшуку ЛВ на ст.Котовськ протягом декількох днів затримали трьох місцевих громадян за зберігання наркотичних речовин.
   Щодня в кримінальних зведеннях МВС є повідомлення про незаконний обіг наркотиків. З кожним роком  проблема поширення наркоманії  загострюється. Тому у зв’язку зі збільшенням кількості наркоспоживачів перед службою боротьби з незаконним обігом наркотиків (БНОН) стоїть основне завдання – проведення заходів відносно зберігання і торгівлі наркотичною сировиною.
   Так, наприкінці березня оперативними працівниками ЛВ на ст.Котовськ на пероні вокзалу був затриманий 31-річний котовчанин, в якого при поверхневому огляді було вилучено паперовий пакет з сухою подрібненою речовиною рослинного походження – марихуаною, вагою біля 10 гр. Як пояснив затриманий, марихуану він зберігав для особистого вживання в якості наркотику. Вилучена речовина була направлена на дослідження і згідно висновку експертів визнана наркотичною. За даним фактом відносно чоловіка порушено кримінальну справу за ч.1.ст.309 «Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту» КК України.
   Через декілька днів правоохоронцями біля залізничного вокзалу був затриманий 47-річний мешканець Котовського району, у якого було виявлено згорток з рослинною речовиною, за зовнішніми ознаками схожою на марихуану, вагою біля 15 гр. Чоловік повідомив, що дану речовину він зберігав  для особистого вживання шляхом паління, без мети збуту.
    Однією із найпоширеніших наркотичних речовин серед споживачів є опій ацетильований. Так, на початку квітня співробітниками карного розшуку на пероні залізничного вокзалу був затриманий 38-річний котовчанин, у якого під час особистого огляду був виявлений медичний шприц з 2,1 мл рідини темно-коричневого кольору, за зовнішніми ознаками схожою на екстракт опію.
   Вилучені речовини направлені на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Якщо результати експертизи підтвердять, що вищезазначені речовини наркотичні, то обидва громадяни будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за ознаками злочину, передбаченого ст. 309 «Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Сергій Васильєв, заступник начальника СКР ЛВ на ст.Котовськ, старший лейтенант міліції



Категория: СКР ЛВ на ст. Котовськ | Просмотров: 1773 | Добавил: kotovsk | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання