Пятница, 19.04.2024, 15:36

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Новини міста
Главная » 2012 » Май » 29 » Запрошуємо на прес-конференцію

29.05.2012 | 09:42
Запрошуємо на прес-конференцію

Запрошуємо на прес-конференцію


 29 травня 2012р. о 14.00 в актовій залі міської ради (проспект Котовського, 10) відбудеться прес-конференція на тему: «Організація та проведення оздоровчої кампанії влітку 2012 року».

 В прес-конференції беруть участь: начальник управління у справах сім’ї та молоді Віктор Гоян, начальник відділу освіти Микола Никифорук, начальник управління культури Анна Вишневська, головний лікар Котовського району Олександр Жуковський, начальник комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Мельниченко.


 Свої питання учасникам прес-конференції можна поставити заздалегідь на електронну адресу:   dostup.inform@ukr.net

Запрошуються всі бажаючі.
Начальник відділу забезпечення
доступу до публічної інформації                                                        Петро Лютенко



Категория: Новини міста | Просмотров: 1432 | Добавил: kotovsk | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 8
1 Tanechka  
Теперь я могу с уверенностью сказать,что посещать эти конференции имеют возможность все желающие.Задала вопросы через интернет,Петр Лютенко их озвучил,после чего услышала ответы.Оказалось,что продукты питания в садики и школы на данный момент завозят по реальным ценам.Культурная и спортивная программы также предусмотрены в пришкольных лагерях.

2 user  
Часть статьи с сайта КР:
,, В прошлых номерах нашей газеты мы поднимали вопрос о закупках продуктов питания для образовательных учреждений. В ходе обсуждения этого вопроса с различными людьми – и чиновниками, и предпринимателями раскрылись новые факты, которые показывают, что ситуация с закупками из городского бюджета намного сложнее и запутанней, и не ограничивается несоответствием закупочных и розничных цен. Корень сложившейся ситуации находится намного глубже, а именно – в городской мэрии. Еще более интересный момент состоит в том, что на бюджетный тендер по закупке продовольствия брали участие всего две фирмы! Для того, чтобы разобраться, почему наши котовские предприниматели не хотят принимать участие в гарантированной оптовой продаже, мы обратились в общественную организацию «Час змін», которая объединяет многих предпринимателей Котовского городского рынка.
Глава организации Наталья Рязанова и ее заместитель Олег Тютенко рассказали, что предприниматели просто вовремя не могут узнать, когда же проводится тендер. Они узнают об этом уже из сайта государственных закупок, когда тендер окончился. Т.е. тендер на закупку продовольствия проводится в закрытом режиме. По мнению многих предпринимателей, на этот тендер «приглашаются» фирмы, которые связаны с руководством города. Оказывается, что и закупки проводятся вовсе не для того, чтобы получить больше качественного товара за меньшие деньги…
Эта, пока не законченная история показывает, что в Котовске городская власть не может, мягко говоря, правильно использовать законы. Да и работать открыто власть еще не научилась. Ведь старые методы и схемы очень трудно изменяются. Хоть и гласит пословица, что учиться никогда не поздно, но для власти все же есть некоторые термины – от выборов до выборов. А потом наступит экзамен, и люди выставят свои оценки каждому, кто захотел управлять городом. ,,

3 user  
Лично я не верю что с закупками продовольствия все чисто и гладко. Ну не могут чиновники не нагреть на этом лакомом кусочке руки! Даже если там с ценами все в порядке или немного завышены, то все равно они ухитряются нажиться благодаря ,,КАСТИНГУ,, фирм. А точнее кто им заплатит тот и ДОПУЩЕН)

6 Tanechka  
Ув Юзер,у вас есть конкретная информация?Почему вы не задали этот вопрос на пресс-конференции?

8 user  
Во-первых я на работе и БОС рад не будет, если я пойду на пресс-конференцию в рабочее время)), а во-вторых без фактов такое говорить на пресс-конференции? Да и к кому там было адресовать мой вопрос?

4 irepatrik  
Пане "Юзере", чи, як Вас там... Рудий?! Тільки ФАКТИ, СХЕМИ, НАЗВИ, ПРІЗВИЩА!!!! Ви продовжуєте занижувати планку справжнього журналіста, видаючи себе за оповідача чуток та припущень. Де справжнє журналістське розслідування? Своїми дописами Ви підтверджуєте, що саме Ваша професія, разом з іще однією (Ви розумієте, про яку йдеться) є найдревнішою та найпродажнішею. Не продавайтеся! Знаючи Ваші здібності, сподіваюся, що у Вас є шанс стати об"єктивним та неупередженим журналістом.

7 user  
Чего?! Какой еще Рудий???!!! Меня зовут Андрей. И в моем профиле на сайте, четко написано моё имя! Не знаю с чего, почему и зачем вы втираете мне про журналистскую честь и т.д. Я вообще не журналист и никогда не работал журналистом. А ту часть статьи с КР которую я привел в своем комментарии добавил для того чтобы показать разные точки зрения этой темы. И то что я считаю что чиновники не могут не нагреть на этом руки, это сугубо моё мнение. Поэтому (..Тільки ФАКТИ, СХЕМИ, НАЗВИ, ПРІЗВИЩА!!!!) это уже не моя юрисдикция), а например журналистов и дальше прокуратуры и т.д.

5 irepatrik  
Заява з приводу надання журналістських посвідчень особам, які не є журналістами


Останнім часом відновились спроби під виглядом редакцій ЗМІ або агенцій журналістських розслідувань організувати комерційні підприємства, діяльність яких несумісна з цілями чесної журналістики.

Наприклад, в мережі Інтернет з’явився веб-сайт «Агентства журналістських розслідувань «ЮАІНФОРМ», яке зареєстроване зі статусом інформаційної агенції. На зазначеному сайті розміщені оголошення про комерційний набір і навчання бажаючих стати журналістами, надання таким особам журналістських посвідчень, проведення журналістських розслідувань на замовлення.

Проте з подробиць, які стали відомі членам Комісії з журналістської етики, ми можемо зробити висновок, що під виглядом агентства журналістських розслідувань його засновники організували приватне детективне агентство.Так, клієнтам пропонувались такі послуги, як встановлення фактів подружньої зради, стеження за певними особами та встановлення їх контактів, збирання інформації про осіб, зовнішнє спостереження, приховане стеження, у тому числі за кордоном та інші «конфіденційні послуги».

На наше переконання, така діяльність несумісна з роботою засобів масової інформації, дискредитує журналістику і наражає на небезпеку тих колег, які дійсно займаються журналістськими розслідуваннями за завданням редакцій, з метою встановлення істини та інформування громадськості.

Ми розуміємо, що законодавством України діяльність детективних агентств на даний момент не врегульована. Використання статусу інформаційної агенції або іншого ЗМІ може бути легальним прикриттям для детективного агентства, тим більше, що журналістські організації постійно борються за права журналістів на вільне отримання та поширення інформації.

У зв’язку з цим нас обурюють будь-які спроби комерційних структур організувати під виглядом ЗМІ підприємства, діяльність яких може істотно зашкодити правам журналістів, призвести до законодавчого обмеження наших свобод. Неприпустимо надання журналістських посвідчень особам, які не займаються журналістською діяльністю, як це визначено законодавством України або авторитетними журналістськими організаціями.

Принагідно ще раз звертаємо увагу, що Комісія з журналістської етики, Національна спілка журналістів України, Незалежна медіа-профспілка України неодноразово звертались до редакторів ЗМІ з проханням не надавати журналістських посвідчень особам, що не є журналістами. Наприклад, раніше деякі редакції сотнями надавали журналістські посвідчення особам, що фактично виконували функції спостерігачів від політичних партій чи окремих учасників виборчих перегонів.

Будь-яке зловживання правами та статусом журналіста є неприпустимим. Ми вимагаємо від підприємства «Агентство журналістських розслідувань «ЮАИНФОРМ» негайно припинити займатись детективною діяльністю або ж змінити свій юридичний статус, відмовитись від використання у назві посилань на журналістську діяльність, припинити видавання журналістських посвідчень тим, хто працює приватними детективами.

У разі нехтування нашими вимогами ми залишаємо за собою право звернутись із заявою до правоохоронних органів та Міністерства юстиції України.

Голова Комісії з журналістської етики В.Мостовий[size=10]

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання