Среда, 24.04.2024, 09:38

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 9
Гостей: 9
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Різне
Главная » 2011 » Декабрь » 14 » Відкрите звернення

14.12.2011 | 00:53
Відкрите звернення

Відкрите звернення

 В останньому номері місцевої газети надрукована стаття – звіт начальника відділу Котовської міської ради пана П.Лютенко про те, як добре працює міська рада і саме очолюваний ним відділ у нових умовах, надаючи людям майже миттєво запитану ними публічну інформацію. Не знаю, яку саме інформацію запитують "рекордсмени” по запитам на отримання публічної інформації пани Тіора та Левицький, які зі слів пана П.Лютенко дуже заважають його роботі. Я особисто добре не знаю вищезгаданих панів, тому зовсім не обізнаний у суті жодного запита. Саме тому вважаю за потрібне попередити, що моя стаття взагалі спрямована не на захист шановних панів Тіори та Левицького, або не дай Боже, задля зведення рахунків з шановним паном П.Лютенко, якого навпаки, знаю дуже давно і поважаю, як гарного медбрата. Тому не розумію, хто взагалі надав медпрацівнику середньої професійної ланки повноваження не тільки ставити медичні діагнози, а взагалі працювати державним службовцем високого рангу (начальником відділу міської ради) з середньою медичною освітою? Я не буду наводити факти, які вже знаходяться у провадженні генеральної прокуратури України, навіть враховуючи, що і вони містять порушення у виконанні і дотриманні Котовською міською радою Закону про доступ до публічної інформації. Я лише зосереджусь на наявних у мене фактах і документах по справі, яку розпочали давно. Ще за радянських часів, більше 20 років тому. Розпочали, але не закінчили. Чому не закінчили справу, я чудово розумію, адже майже усе змінилося, тобто зникли не тільки деякі газети і трест "Южгидроспецстрой”, а і власно сама держава СРСР. Не змінився тільки Котовський міський голова пан А.П.Іванов, який був відповідачем по справі більше ніж 20 років тому і є сьогодні. Саме таку інформацію отримали мешканці злиденного провулку Південний, коли після кількох безрезультатних звернень до Котовського міського голови, звернулися до Голови Одеської обласної державної адміністрації пана Є.Л.Матвійчука і отримали 21.10.2011 р. відповідь № Ко-5087.
Згідно поданої відповіді за рішенням обласної ради від 26.08.2011 р. № 211-VI на капітальний ремонт 10 вулиць у м.Котовську виділено 5103 000 грн. державних коштів. До зазначеного переліку (10 вулиць) включені об’єкти, запропоновані Котовською міською радою. У своєму інтерв’ю, надрукованому у газеті, пан А.П.Іванов звітує про виконання плану ремонту доріг у 2011 році на 5103 000 грн., виконану за державні кошти. Згідно звіту А.П.Іванова відремонтовано 4 вулиці міста, а саме: Фрунзе, Ентузіастів, Новаторів, Кишинівська, а також деякі інші. Щоб врешті решт отримати інформацію, як саме виконаний план капітального ремонту 10 вулиць міста за державні кошти, тобто, які саме вулиці, шановний пан міський Голова, вважав «деякими іншими», 28.10.2011 р. я звернувся до Котовської міської ради з запитом на отримання публічної інформації по даному питанню. У відповідь замість простого переліку вулиць, як такий є, я отримав якусь несунітницю, навіть посилання на міжнародні організації. Тобто Котовська міська рада цією відмовою на отримання публічної інформації до своєї ганьби утаємничує навіть звіт, що зроблено за отримані цільовим призначенням державні кошти. Чесно і з подякою визнаю, що Котовська міська рада на відповідний мій запит про перелік вулиць і доріг міста, запланованих відремонтувати у 2011 році і звіт про виконання цього плану за кошти міського бюджету надала змістовну відповідь. Але, як кажуть в Одесі, це дві великі різниці, адже у вищезгаданому запиті, на який я відповіді не отримав, мова йде про перелік вулиць, ремонт яких виконано за державні кошти. Адже, як наведено вище, навіть перелік вулиць запропонований Котовською міською радою. Шановний депутат БЮТ, отримавши копію відповіді на запит, обіцяв допомоги з вирішенням питання. Але під час останнього спілкування з депутатом БЮТ, я зрозумів, що опозиції у Котовську прийшов кінець. Шановний депутат згадав і про начебто надану відповідь і про відсутність грошей. Навіть забув про рішення Котовської міської ради від 19.01.2011р. за №32-VI про встановлення чималої, майже у 100 відсотків щомісячної надбавки до посадового окладу Котовському міському Голові та його заступникам. Як грошей обмаль, то для усіх і у першу чергу до себе, як до народної влади! Навіщо тоді тримати у міській раді цілий відділ для отримання людьми публічної інформації, як навіть інформацію про використання цільовим призначенням державних коштів на запропоновані Котовською міською радою об’єкти від неї самої неможливо отримати??? Особливий сором і ганьба, що навіть переліку 10 вулиць, запропонованого Котовською міською радою, нема ані у звіті міського Голови, ані у відповіді на відповідний запит. Вважаю, шановний депутат БЮТ, як депутат міської ради та ще від опозиції, навіть зобов’язаний був надати належну увагу справі, якою займався ще 20 років згадати про злиденний провулок Південний і багато, багато інших, де мешкають люди, які шановна влада, вас обрали, а не як звикли, дбати тільки про себе рідних.

З надією і повагою до Вас Десятніков Михайло. 26.11.2011р.

Матеріал сайту www.kotovskinfo.com



Категория: Різне | Просмотров: 1831 | Добавил: user | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 10
1 Хайм Бирзулбаум  
Шолом! О, Боже, смотрите, что всплыло! Судья Десятников, который сам проворовался а теперь судить берется.Миша, опомнись! Тебе ли судить о людях?

2 bacha  
Зато, как почитать отчет исполкома о работе с обращениями граждан, то у нас в Котовске просто Рай небесный: обращаются единицы и все без исключения проблемы решаются мгновенно и ответы даются исчерпывающие. У них там скоро Нимб святого засияет. happy

3 alias  
Воистенне чудеса, театрального кружка у нас нет, а артистов (оригинального жанра) хоть отбавляй smile

4 alias  
Кин-Дза-Дза
"Владимир Николаевич, у тебя дома жена, сын двоешник, за кооперативную квартиру не заплачено, а ты тут мозги пудришь. Плохо кончится, родной".

5 Joker  
Кин-Дза-Дза
СКРИПАЧ: Товарищ, там человек говорит, что он инопланетянин, надо что-то делать.
ДЯДЯ ВОВА: Звони в 03.
СКРИПАЧ: Я-то позвоню, только он почти босой.

6 Изя Сайтович  
Не обижайте дядю Мишу! А вор он не более остальных. Если не ошибаюсь, то история с электроэнергией это дела 20-ти летней давности. На счет валютчика, так он в начале 2011 года по милости транспортной милиции был привлечен к административной ответственности. Дело рассматривалось в Котовском суде. С тех пор Десятников на перроне не появляется, можете посмотреть. А на счет черных делишек интересно было бы узнать, может и правда, что вор, но я так не думаю.

7 Ле Хаім  
Шалом!
Дійсно, я дуже багато накрав і наміняв: мільйони доларів. Але тобі, напревеликий жаль, не дам ні копійки, навіть не позичу... Тому що у твого чоловіка вкрай ганебна "кредитна історія". За бажанням розпові будь-кому про те, як адміністрація Котовської меблевої фабрики видрала у твого чоловіка кошти за куплені у кредит меблі після звільнення з роботи в Котвоській меблевій фабриці, а також дещо ще про "сумлінну" українську родину.
Ле Хаім

8 филя  
В комментариях личные склоки. А с каких пор М.И. стал общественным деятелем?

9 irepatrik  
Доброй ночи! Ну, прям, как пауки в банке. Неужели это новая генерация котовчан, которая предендует управлять городом?

10 Людмила  
Ни одного комментария по теме.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання