Пятница, 26.04.2024, 13:32

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Главная » 2014 » Июнь » 3 » В Котовську мають обговорити питання децентралізації влади.

02.06.2014 | 23:02
В Котовську мають обговорити питання децентралізації влади.

Плани по децентралізації влади в Україні вже не просто пусті обіцянки.

 


22 травня голова одеської обласної державної адміністрації Ігор Палиця. підписав розпорядження, згідно якого буде проведено громадське обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади. Це питання вже не один рік обговорюється, але ніяких реальних дій не було. Громадське обговорення має дати зелене світло депутатам Верховної ради України стосовно прийняття рішень по розширенню повноважень органів місцевого самоврядування. 

Згідно розпорядження губернатора області має бути створений загальний комітет по проведенню громадського обговорення. Потім будуть організовані комітети на містах. До складу обласного організаційного комітету увійшли директори департаментів та начальники управлінь обласної адміністрації, науковці, міські голови райцентрів Одеської області , представник телерадіокомпанії. Очолить комітет Володимир Кулаков заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації. Слід зазначити, що в складі комітету є котовський міський голова Анатолій Іванов. 

Вже є загальний графік проведення обговорення, в Котовську це заплановано на липень поточного року. Також громадські слухання пройдуть в місті Болграді, Южному та Білгород-Дністровському. Завершити громадські обговорення мають в жовтні в Одесі. В районах згідно розпорядження губернатора графіки обговорень мають бути затверджені до 1 червня 2014 року. Обговорення мають пройти в кожній територіальній громаді. 

Всі погоджуються з тим, що без децентралізації влади в державі справжнє реформування неможливе.Але поки що всі заяви політиків носили суто декларативний характер.Сьгодні в місцевих бюджетах залишається не більше 20 % зібраних доходів. Про який розвиток і самостійність на місцях можна говорити, якщо така фінансова залежніть від центральної влади.І саме тепер нарешті настав час вирішити ці проблемні питання. 

Розпорядження розміщене на сайті облдержадміністрації. Поки що в Котовську ця інформація не оприлюднена офіційно. Але сподіваємось, що найближчим часом буде утворений організаційний комітет, який підготує графіки проведення обговорень і доведе цю інформацію до відома усіх жителів нашого міста та району. Внесення змін до Конституції-це доволі складне і суперечливе питання, тому кожен громадянин має право висловити свою думку з цього приводу. Сподіваюсь, що Котовська територіальна громада не проігнорує це обговорення. Кожен з нас має усвідомити-що саме він нестиме відповідальність за прийняті в подальшому рішення. Саме громадяни мають вирішити, з якої владою їм далі жити. 

Дальчук Тетяна.
 




Просмотров: 1126 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 11
1 Yurec  
О, в июле и я могу прийти, я в отпускес 11. Но пока не будет четкой позиции госвласти по этому вопросу, то и обсуждать нечего. На самомо деле я уже не раз писал, что нужен закон "О порядке делегирования полномочий", а там и внесение изменений в Бюджетный кодекс. Хотя последнее и не столь важно, если государство начнет давать реальные материальные и технические средства под те полномочия, которыми наделены ОМС, то и польза будет. У меня кстати имеется и обоснование и сам проект этого Закона "О порядке...", причем я его сам и готовил в свое время!

2 igo876988801  
только вы забыли об одном, сначала надо кое кого про шерстить.

3 Tanechka  
Юра-на Игоря не обращай внимания-он все равно не поймет))). По поводу обсуждений-если у меня будет точный график-я тебе сразу все скину. Теперь нужно еще людей уговорить принять участие. А то у нас никого ничто не интересует.

4 igo876988801  
Смотрю у нас здесь слишком умные нашлись. Уважаемая это на вас никто не обращает внимание, и понять вы так ни чего не смогли. А я забыл, вы же из класса пресмыкающих, вы так ни чего и не поняли в происходящем. Хотя у матрасников, только одна цель, подстелиться под кого нибудь  applause

5 Tanechka  
Ну че, хамить не надоело? Пресмыкающееся в этом диалоге одно-и все это прекрасно понимают!Особенно на мои материалы вы не обращаете внимание-заметно невооруженным взглядом))). У вас просто мания преследования-смешно на ваши выпендривания уже смотреть? Вот ваши друзья,типа общ организация уже давно признались, на кого работали все время.А вы еще пытаетесь откреститься!!! Насчет подстелиться-нужно обязательно пройти у вас практический курс, иначе так не получится!

6 igo876988801  
Таких приматов вообще в зоопарки садить надо, хотя люди и так знают кому песни поете  happy

7 Tanechka  
Уважаемый Игорь-так вас в зоопарк не взяли?)))Не расстраивайтесь-еще будет возможность туда попасть!Но зачем же всем читателям в этом признаваться?

8 igo876988801  
Ну тебя видно выпустили с зоопарка, или выкупили как ручную обезьянку и держат на поводке в исполкоме   good

9 Tanechka  
На поводке были ваши друзья-и на строгаче к тому же))).Вы это прекрасно знаете-так что не судите по своему окружению.А в зоопарк устроим-не переживайте, ваши таланты не должны пропасть даром.

10 igo876988801  
Ваша ПаРтейка уже устроила зоопарк, у меня друзья нормальные и адекватные люди по сравнении с твоими подстилками и приматами.

11 Tanechka  
Только ваши друзья побирались и подстилались-кому место депутата незаслуженно, кому документацию оформить или еще как-то помочь.Кстати-не только к регионалам бегали, а везде-пока ногами не начинали пинать))).Вот поэтому сейчас и беситесь!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання