Четверг, 25.04.2024, 05:54

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Комiтет виборцiв України
Главная » 2012 » Февраль » 9 » Рыбаков – Забзалюку: "Начало разговора – 500 тысяч… Мы будем чики-пики… Вот такой подход, бл…"

09.02.2012 | 10:03
Рыбаков – Забзалюку: "Начало разговора – 500 тысяч… Мы будем чики-пики… Вот такой подход, бл…"

  "Українська правда" опублікувала тези, озвучені Забзалюком на прес-конференції у середу.

   Шановні журналісти, шановна громадськість України!

  З наближенням до виборчої парламентської кампанії, Янукович та його найближче оточення, на тлі найщиріших (в лапках) запевнень представників західного світу про нібито його прагнення до демократичних принципів; нібито розпочатих заходів, спрямованих на відновлення в країні свободи слова та реставрації умов для вільного розвитку малого і середнього бізнесу; нібито відсутності в Україні політичних переслідувань та репресій; нібито найщирішого бажання провести в Україні прозорі і чесні вибори; розкручуванням чергової передвиборчої ідеологічної байки "про покращення життя, на цей раз вже точно, але завтра, як тільки оберете правильний для нього парламент", фактично ж режим розпочинає чергову хвилю брутальних провокацій проти опозиції та її лідерів, зокрема Юлії Тимошенко, Юрія Луценка, Олександра Турчинова і водночас підготовку до фальсифікацій на виборах до Парламенту, а при можливості взагалі змістити їх на 2015 рік.

  Власне кажучи, цілком зрозуміло, що кримінальна олігархія буде намагатись у будь який спосіб зберегти себе у владі, і не тільки зберегти, але і спробувати добудувати злочинну кримінальну антинародну диктатуру. Адже це, на їх думку, єдиний варіант щоб уникнути справедливої відповідальності за нещадне пограбування країни, приниження і зубожіння громадян, перетворення населення, образно кажучи, у кріпацький придаток до цитаделі бандитського світу "Межигір’я".

  І доказом сказаного є та інформація яку ми, команда партії "Батьківщина", отримали в результаті проведеного депутатського розслідування, у тому числі, особисто мною як члена Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією.

  Ви задаєтесь питанням, чому я зараз виступаю від імені БЮТ - Батьківщина? По суті, у цих неповних два місяці я формально числився в так званій групі "Реформи заради майбутнього". Однак фактично, ніколи і не виходив з лав нашої команди партії Батьківщини та її фракції.

  Більше того, тепер уже за зрозумілих для вас певних обставин, я як ніколи пишаюсь тим, що є невід’ємною частинкою потужної команди патріотів, по справжньому відданих ідеї демократичної та незалежної України на чолі з героїчним національним лідером Юлією Тимошенко.

  Річ у тому, що нещодавно керівництву партії Батьківщина стало достовірно відомо про підготовку діючим режимом до фальсифікацій на виборах та чергових спроб дискредитації і паралізації нашої політичної сили, яка є безперечним цементуючим стрижнем усіх демократичних і опозиційних сил країни.

  Йшлося не тільки про продовження спроб щодо фізичного, психологічного та політичного нищення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка, інших політичних в’язнів, але і про злочинну доктрину кримінальної кліки по спробі розколу в партії і фракції "БЮТ-Батьківщина", ламання і висмикування її членів за рахунок залякувань, шантажів, підкупів.

  Тому керівництво партії і фракції прийняло рішення упередити такі провокації, унеможливити, наскільки це можливо, ці корупційні злочини, а найголовніше, пролити світло на плани та на мотиви утворення так званої тушкової метастази у Верховній Раді.

  Це відповідальне завдання було доручено мені. Власне кажучи, в моїх партійних обов’язках як голови ЦКРК партії "Батьківщини" передбачено перейматись у тому числі питаннями, спрямованими на недопущення розколів у партії і таке інше. Я важко переживав за своїх побратимів, соратників, прихильників – як вони сприймуть таку подію, але важливість та актуальність такої операції – очевидна.

  Тому у першу чергу хочу подякувати тим моїм соратникам і журналістам, які знали або здогадувались про мету мого так званого "переходу", та вибачитись перед тими, яким ми не могли за відомих обставин розкрити справжню мету акції.

  А водночас, хочу відразу спростувати ті маніпуляції та дезінформації, що миттєво були вкинуті та розкручені через ЗМІ представниками групи зрад про нібито небажання моїх соратників допомогти з лікуванням.

  Я особисто вдячний Турчинову, Кожем'якіну, Кириленку, Дубілю, Триндюку, Пашинському та іншим моїм соратникам, які надали посильну допомогу, що дало мені можливість поправити здоров’я для подальшої боротьби. Хочу вас запевнити, що жодного відношення до цих питань "група тушок" апріорі не має.

  Втім, повертаючись до теми брифінгу, зазначу, що на, нашу думку, ми досягли поставленої перед собою мети. Що маю на увазі.

  Перше. Цілковито зрозуміло, що головний удар реакційних антиконституційних сил спрямований проти партії Батьківщина та її фракції у Верховній Раді України. Чинний режим чітко усвідомлює, що в результаті запровадження своєї стратегічної реформи "Кримінальна окупація та пограбування" громадяни країни не тільки в своїй переважній більшості не віддадуть свої голоси на виборах синьо-білому бренду яничар, але і перед реальною загрозою втрати своїх соціальних прав і незалежності держави будуть консолідуватись, у першу чергу, навколо Юлії Тимошенко та її партії.

  Помста олігархів та їх прагнення ізолювати Юлію Тимошенко від народу України не дають бажаних для диктатури результатів. Величезна кількість її послідовників, незважаючи ні на що, продовжують нести прапор боротьби за свободу та демократію. В країні стрімко визрівають процеси патріотично-визвольної боротьби, а в авангарді - наша політична сила.

  Відтак перша і найнебезпечніша мішень для диктатури - це партія Батьківщина. І це фактажно підтверджено.

  Крім, того зверніть увагу, як по-єзуїтські цинічно керівництво групи "продажних тушок" за вказівкою свого господаря на Банковій підганяє провокаційні топ-новини. Наприклад, мій вихід "де-юре" вони умисно підганяли під день винесення чергового протизаконного вироку проти Юлії Тимошенко, враженим кірєєвською проказою Київським апеляційним судом. На цей же день вони планували проведення відрежисованого з’їзду УСДП під головуванням пані Королевської.

  Друге. В арсеналі антиконституційної та антиукраїнської зброї режиму поки ще знаходяться не тільки верхівка підконтрольних силових структур, прокуратури, судів, але й інтриги, брехня, шантаж та підкуп.

  Зокрема, для цього під їхнім повним контролем утворена в окупованій режимом Верховній Раді так звана група "тушок", яка зорієнтована на роботу проти нардепів, що стоять на українських та демократичних, а відтак твердих опозиційних позиціях.

  … Фрагмент запису розмови:…...

  Р. – Он два месяца ничего не получал.

  З. – Кто, Задырко? Задырко получает или нет?

  Р. – Задырко получает двадцатку. Но он два месяца ничего не получал. Он не голосовал по моей команде. Послушай, на х..й, я ему в руки ничего не даю, зае..ал, что ты, бл..дь.

  З. – Все, все, что ты начинаешь?

  Р. – Ему приносят пацаны, дают.

  З. – …….

  Р. – Он пришел ко мне, я его (Задырко) спрашиваю, как ты голосовал на двух пленарных неделях, за восемь дней. И сколько ты раз голосовал по моей команде? Он (Задырко) говорит - два раза. Вот за два раза я ему две тысячи давал, а остальное - пошел на х..й. 
  Январь. Как ты (Задырко) справился? То есть, здесь сдельщина. Не сработал - вот почему остальное получите так: если уе..ал, выставляем претензии, если карточку забрал, не голосует или курвой стал. А если сразу деньги дашь, все … потратишь только время зря.
  Так пойми, к тебе тоже самое….. Ты (Забзалюку) извини меня, к тебе тоже с такими самыми правами. Получаешь вот так (двадцатку), и поехали. По февралю я свои обязательства выполню, то, что мы взяли на себя. Не переживай.

  Як саме діють найманці режиму, що в народі справедливо отримали назву "продажні тушки"? За зраду виборців та продаж своєї совісті пропонуються шалені гроші. Натомість на чинному етапі йдеться про суми в розмірі 500 тисяч доларів одразу, потім щомісячно зарплатня по 20 - 25 тисяч доларів, плюс додаткові надбавки за активну брехню проти Батьківщини та опозицію.

  На завершення гарантується бонус за мерзотну службу господарю - ще по 500 тисяч доларів на тушку.

  …Відповідний фрагмент запису розмови: …..

  Р. – Первое – финансовый вопрос. Мы решаем. Так скажу. Есть два момента. Первое – получаешь только разово, небольшой аванс. Второе – получаешь разово, хорошо разово и потом каждый месяц. Уверен в том, что карточкой голосовать – это твоя работа, можно подстраховаться …

  З. – Можно мне сказать? Начало разговора – это где-то 500 тысяч?

  Р. – Да! Да! Начало разговора – 500 тысяч, а там все, чтобы четко все остальное … Это раз. И второе – если мы договоримся, то мне на Западной Украине как воздух нужны кандидаты. То есть мне сам Президент Украины… 

  З. – В ОВК или депутаты?

  Р. – Да кандидаты в депутаты. Там будут БЮТ и Яцика давить.

  З. – Януков… этот Яценюк.

  Р. – Да. Яценюк. Мы сегодня … и Президент лично меня на встрече попросил: "Дай мне больше, максимально…". Я, допустим, дал Деньковича по Львову, не проверив…Ну ты понял – не пройдет…

  З. – Не пройдет…

  Р. – Он далекий… Нам любые кандидаты нужны. Любые … Главное, чтобы они были с нами. Те, которые … имеют рейтинг на Западной Украине. По х..ю откуда они там …бютовские... не бютовские…. Главное, чтобы у меня были эти рабы (!?).
  Мажоритарку отдадим под них. Всю власть, которая есть: область, губернатор, главы администраций, СБУ, прокуратура – все будет под него. Весь админресурс. Так жестко, что они оху..ют. Но нужно, чтобы процентов хотябы на 50 он сам начинал. 50 мы дадим админресурсом, а 50 – должен быть он. Не какой-то Вася Иванов, который не непроходной.

  А тепер порахуйте кількість тільки тушок і запитайте себе, звідки такі кошти. Здогадатись не важко. Ланцюг так чи інакше приводить до кишені простих громадян, платників податків. Адже олігархи у нас економні, свої "чесно вкрадені" просто так не віддають.

  Водночас стає очевидним, що за всіма інсинуаціями про виходи та переходи нібито за політичних чи особистих переконань, стоїть одна проста банальна річ: гроші, жадоба, безсовісність та продажність.

  Тому навіть якщо зараз ще серед нардепів - опозиціонерів "раптом" з’явиться так званий "шукач правди в іншому таборі", або який буде намагатись вилити на Батьківщину круто зварений бруд, знайте!: цей бруд зістряпаний за рецептом режиму, та ще й підігрітий на вкрадених грошах у громадян.

  Третє. Режим, безперечно, готує різноманітні варіанти фальсифікацій виборів. Як безпосередньо в день голосування, з використанням адмінресурсу та підконтрольних йому членів ОВК і ДВК, так і після виборів, спробувавши сформувати у Верховній Раді, всупереч волевиявленню виборців, нову-стару так звану пропрезидентську більшість.

  Звісно, за рахунок заздалегідь підкуплених кандидатів у депутати по всьому політичному спектру. Більше того, вождь Режиму кримінальної олігархії та його найближче оточення у своєму прагненні залишитись будь-якою ціною при владі ладен віддати на поталу навіть своє дітище – Партію регіонів. Так би мовити: "сповна використали - пора міняти на іншу личину".

  Знаєте, ми так чи інакше спілкуємось між собою у Верховній Раді, і заради об’єктивності хочу відмітити, що певна частина навіть серед регіоналів усвідомлюють, до якої катастрофи веде Янукович країну і, зокрема, їх команду.

  Серед них є люди грамотні, які готові до політичної конкуренції, але не до нищення своєї держави та населення, що, власне кажучи, зараз і відбувається. Тому, думаю, що там відбуваються не прості процеси, про які добре освічений головний режисер диктатури.

  Відтак і виношуються у Межигір’ї такі різноманітні сценарії на кшталт тих, що ви зараз чуєте з "откровений" особи, "чомусь вкрай схожої" по голосу на пана Рибакова.  

  …Фрагмент запису розмови:……..

  Р. - Да! Но он не идет к нам, не просится. Ну пошел на х..й! И он проиграет. Этот пацуха будет независимым … Так пусть этот лучше к Рыбакову и Президент будет с Рыбаковым (имитирует губами крепкий поцелуй) и мы будем чики-пики, чем … Понимаешь смысл? Вот такой подход, бл..дь. Дашь пять – пять, десять – десять. Если … Такая ситуация. Третий вариант. Девяносто пять процентов – проходные. Я делаю замеры. Бл..дь. Ну рейтинг – пиз..ец. Ну там, занимается молоком, доярками … Не знаю … Рейтинговый бизнес … То я готов что-то дать ему, лавэ, помочь на выборах. То есть, если я вижу, что это беспроигрышно. Потому что, когда второе место, ты рискуешь деньгами, а я рискую властью, потому что я перед ней держал слово. Потому что потом голову отрубят мне. Понимаешь смысл. А когда у него первое место, тогда все решаем. Все. Я готов зарабатывать лавэ. Чтоб он на выборах там бигборды, выступил, подарки, гречка … Но у него же есть рейтинг, нажитый годами, бл..дь… То есть смысл понятен, да? Мне цель этого всего – команда, которую я создам. Пятнадцать, десять, пять. Группа может быть официальной и неофициальной. Запомни. Вот задача моя. А я буду только за Президента. Но в оппозиции я не буду точно. 

  З. – А зачем тогда члены ОВК? Члены ДВК – я понимаю. А зачем члены ОВК?

  Р. – Все нужны. Члены ДВК – хорошо, а …Это просьба ихняя. От Партии регионов. Они платят деньги и ты, Рома, работаешь, а я отвечаю за вас. Все. Меня самое главное интересует вариант номер два – нардепы, и вариант номер три – нардепы.

  І не дивно, чому пану Рибакову відведені такі просторі апартаменти у Верховній Раді (до речі, які готувались у свій час для Януковича), і чому в адміністрації наданий йому обокремлений кабінет - звісно безіменний. Я так розумію, що на даному етапі для них є головними завданнями: сформувати окружні та дільничні виборчі комісії з виключно підконтрольних та слухняних наймитів; латентна підтримка кандидатів у депутати у вигляді підставних "опозиціонерів"; підготувати сприятливі умови для подальшого повального підкупу депутатів уже нової каденції;

  …..Фрагмент запису розмови:…..

  Р. – Тут хороши два варианта. Первый вариант – это переход и все остальное, второй вариант есть, если он проходной. Значит…

  З. – В первую очередь – это приоритет Западным областям? Так я понял?

  Р. – Да! Да! Да! И вот из этого списка я готов со всеми разговаривать. Нас ничего не волнует…, кроме членов участковых и членов окружной комиссии. За три месяца, ну за четыре месяца, хоть за пять. Я тебе говорю … За каждого моего человека дают гривну, за каждого в окружную комиссию даем другую…

  З. – Ну как гривну?

  Р. – Я шучу … К примеру говорю. Разрабатываем ставки и они под свою квоту заводят своих людей, которых я дам …

  З. – По всей Украине, что-ли?

  Р. – Где ты сделаешь. Чем больше, тем больше заработаете. Бл..дь, йоб-те, деньги будут хорошие.

  З. – Я думал только на Западной…

  Р. – Где сделаешь… То есть, мне надо от Блока Юлии Тимошенко получить максимально членов комиссий моих. Я дам тебе людей, которых надо заводить. На, вставь в эту область этих людей… Ты их вставил – получил бабло, а они … головы областных организаций скажут Турчинову: это наши люди.

  І от тут розуміємо, що розпочалась погоня за списками кандидатів у депутати, кандидатів до складу ОВК і ДВК. Хто і як буде намагатись підкупити цих людей?

  Поряд із залякуванням, режим буде безпосередньо або через підставних новоявлених демагогів роздавати гроші, гречку і таке інше, обіцяючи чергову нірвану. Тому як ніколи зараз актуальні слова Юлії Тимошенко: "Беріть, якщо ця клика бандитів пропонує, але голосуйте, як підказує вам розум та серце, адже ці гроші вкрадені режимом у кожного з вас, у кожної української родини".

  Стосовно ж грошей, які надав мені пан Рибаков, очевидно, як прямий спонсорський внесок у посилення боротьби з чинним режимом, то можу його і вас запевнити, що вони неодмінно будуть направлені на роз’яснювальну, агітаційну, пропагандистську роботу серед мешканців однієї з областей на півдні України, підготовку опозиційних сил регіону до участі у виборчій боротьбі та недопущення фальсифікацій результаті цих виборів.

  Четверте. Зарозуміло, що в результаті певних корупційних діянь в Раді режимом утворена так звана група "Реформи заради зрад", яка явно вмотивовано за гроші брала участь у голосуванні за цілу низку антиконституційних рішень, у тому числі щодо фактичної передачі усіх владних повноважень президенту.

  …..Фрагмент запису розмови:……

  Р. – Так у вас уровень серьезный. Я вчера был … и Сергей подходит ко мне (шепотом – Левочкин): "Молодцы, молодцы, поздравляем". "Скоро – говорю – будет двадцать пять и коммунистов на х..й … 

  З. – Так ты действительно с ним общаешься или ты …, чтобы нас успокоить.

  Р. – Вообще-то я никому об этом не говорю. То есть это не я. Я никому об этом не говорю. Это сами … доходит информация: то Ефремов рассказал, что я был там. Этим я даже не … Это мое личное. Это не … Это не должно никого касаться. То есть я работаю для того, чтобы шла политика. И мы работаем на Президента. Меня все остальное не волнует. Вчера три часа был комитет экономический, шел...

  Відтак, такі рішення неможливо сприймати як такі, що відповідають законодавчій площині і, за великим рахунком таку спаплюжену Верховну Раду необхідно негайно розпускати та проводити дострокові вибори.

  Разом з тим ми усвідомлюємо, що в умовах, коли Генеральна прокуратура та суди перетворені режимом на кишенькові бутафорні декорації, що діють виключно за принципом "чего изволите, хозяин", очікувати від них належної реакції не доводиться.

  Тому чинна інформація буде мною в обов’язковому порядку додана до тих чисельних справ, які, переконаний, принципово буде вивчати утворена демократичною більшістю у новому складі Верховної Ради України загальнонаціональна державна комісія з розслідування злочинів чинного режиму, спрямованих на підрив незалежності та національної безпеки України.

  Впевнений, що народ України спроможний відстояти свої демократичні свободи і не дасть спаплюжити результати загального волевиявлення на виборах до Верховної Ради України. Важливо, що ми вже зараз знаємо, які плани виношує злочинний режим і як їм протистояти.

  Поінформований – значить, озброєний. А наша зброя - це єдність, це політична пильність, рішучість та свідома громадянська позиція. Наша зброя - це унеможливлення фальсифікації на виборах, адже кожен бюлетень виборця - це так само удар по цьому режиму. Разом ми зможемо у конституційний спосіб усунути від влади цю ненажерливу кримінальну клику, що узурпувала владу в країні та збагачується виключно за рахунок пограбування бюджету, а відтак за рахунок зубожіння громадян України.

  Завершуючи, хотів би наголосити. Небезпека, яка виходить від чинного режиму, очевидна. Не менш небезпечним є прагнення цієї кримінальної кліки привити населенню страх, відчуття безвихідності, зневіру у політиків та псевдомораль, що ніби все у цьому світі продається та купується.

  Це далеко не так! Адже купка пихатих та пикатих нуворишів бояться та тремтять від того, що поступово, але незворотньо народ повертає собі віру у свої сили і на конкретних прикладах повертає собі розуміння того, що не всі політики продажні і далеко не все у цьому житті продається.

  Знаю, що нашу команду на чолі з Юлією Тимошенко та Олександром Турчиновим не зламати. Вірю і знаю, що разом ми переможемо. Слава Україні!


Джерело: "Українська правда" pravda.com.ua




Категория: Комiтет виборцiв України | Просмотров: 1678 | Добавил: bacha | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 3
1 terminator  
Партія Регіонів - це ракова пухлина на тілі України. Президент - уголовник, бандит, безграмотна бидлота. Де у світі ви таке побачите? Хіба що у якійсь африканській постколоніальній занедбаній країні. Бандити по всім установам засіли. Крупція і хабарі процвітають і поширюються як амброзія. Це просто жах! Що нас чекає у майбутньому з такою владою? Ми перетворимося у рабів під тиском бандюків. Уже зараз треба готуватися до майбутніх виборів. Не голосуйте за бандитську Партію Регіонів, продажну на 100%. Як тільки їм перекрити джерела фінансування, їхні депутати всі порозбігаються, як щури. Ви бачите, що робиться? Треба всіма силами вибивати з-під їхніх ніг опору. Щоб земля під ними горіла.

2 UkrainaPatriot  
Слава Україні!

3 Yurec  
Народное творчество

http://www.youtube.com/watch?v=tD6CjGHMM0U&feature=related

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання