Пятница, 29.03.2024, 15:52

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Новини України
Главная » 2014 » Март » 1 » Прямая онлайн трансляция событий в Крыму

01.03.2014 | 19:36
Прямая онлайн трансляция событий в Крыму

ZAMAN ATR новости из Крыма



Категория: Новини України | Просмотров: 2971 | Добавил: terminator | Рейтинг: 4.0/4
Всего комментариев: 331 2 »
1 spartak  
Російське держагенство запустило "дезу" про "Гетьман Сагайдачний"
Російська агенція РИА Новости запустило неправдиву інформацію про те, що нібито український корабель  Флагман Військово-морських сил України, сторожовий корабель "Гетьман Сагайдачний" нібито вийшов з головної бази Севастополя. Про це на своій сторінці Facebook пише колишній морський офіцер, журналіст Мирослав Мамчак."Як повідомив один з членів екіпажу фрегата, корабель знаходить відповідно до плану в Греції в порту на о. Крит і на кораблі все нормально", - повідомив він.Раніше РИА-Новости з посиланням на представника штабу ВМС повідомило, що Флагман Військово-морських сил України, сторожовий корабель "Гетьман Сагайдачний" вийшов з головної бази Севастополя.Такий же наказ отримали всі інші кораблі ВМС, які перебувають на рейді міста, пзазначили в агенції

2 spartak  
Усі підписуйте цю петицію на сайті Білого Дому. США і Великобританія мають гарантувати цілісність нашої держави.
Підписуйте петицію тут: wh.gov/lEARj 
Максимальний репост!

3 spartak  
 Український політик, міністр оборони (2005—2007), голова Комітету ВР України з питань нацбезпеки і оборони (2007-2012), голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів (з 2012), лідер партії "Громадянська позиція". Полковник запасу.

Президент і Уряд мають прийняти рішення щодо оборони України!

Уже всім ясно, що відбувається в Криму, з дальшим поширенням на Південь і Схід країни. Це акт агресії Кремля проти України.

Зрозуміла на першому етапі позиція керівництва держави і силових структур – стояти спокійно, холоднокровно, не давати втягнути себе в провокації та зіткнення із озброєними росіянами, з розрахунком на дипломатичні зусилля зарубіжних партнерів і міжнародних організацій – себе вже вичерпала.

Кремль не зупиняється, навпаки масштаби конфлікту розширюються географічно. Росія не визнає і не збирається визнавати чинне керівництво нашої держави, на дзвінки українських міністрів у Москві не відповідають...

Українських солдат і офіцерів, насамперед Збройних Сил і Прикордонних військ, принижують – блокуванням військових частин, аеродромів, морських баз, вимогами складати зброю, здаватися, переходити на сторону російської армії...

Мій телефон уже добу обривається від дзвінків офіцерів: що нам робити? крім "стояти і уникати провокацій", іншого наказу не буде? росіяни поводяться як агресори й нахабні хазяїни на нашій землі, це ж деморалізує людей у погонах, таке відчуття, що нас кинули і у Києві ніяких рішень приймати не збираються? де межа терпіння чи компромісу керівництва держави з такою політикою Росії – Крим, Миколаїв, Херсон, Донецьк, Харків? Так само тривожні дзвінки з Миколаєва, Маріуполя, Херсону, Донецька, Луганська, Харкова...

Військові-прикордонники, які сидять добу заблокованими і яким погрожують штурмом, якщо вони не складуть зброю росіянам, питають: здаватися, чи захищатися? чому вище командування не віддає нам чіткого і зрозумілого наказу?

Дальше відтягування часу із сподіваннями на поміркованість Кремля у такій ситуації загрожує повною деморалізацією нашої армії й усіх силових структур держави, причому не лише в неспокійних регіонах – по всій країні. А ще – загрожує відчайдушними й непідготовленими актами протидії агресії з боку патріотів країни, проти озброєних до зубів диверсантів, із прогнозованими наслідками...

Варіантів дій лише два – здаватися або захищатися. Третього не існує.

Вимагаю від Президента і Уряду негайно визначитися і прийняти рішення – щодо захисту України від зовнішньої агресії!

Оборона країни не означає, що будуть задіяні виключно військові (силові) засоби. Навпаки – дипломатичні важелі мають бути задіяні ще більш активно. Але я переконаний: зарубіжні партнери та міжнародні організації почнуть діяти ефективно лише тоді, коли вони побачать, що Україна сама готова себе захищати і справді захищає, у цих вкрай складних і нерівних умовах.

Президент і Уряд мають прийняти це рішення невідкладно!

4 spartak  
Anatoliy Bondarenko‏@dvrnd1-ї батальйон морпіхів ВМС України у Феодосії: особовий склад на загальних зборах прийняв рішення стояти за Україну до останнього матроса

5 spartak  
 Лев РубинштейнДорогие украинские друзья!
Все мысли с вами. Все тревоги и надеждыз с вами. Все отчаяние и гнев с вами.Наступил момент, когда и молчать невозможно, и не знаешь, что сказать.Придется, наверное, сказать довольно жалкие слова: постарайтесь простить нас. Нас, то есть тех, увы, малочисленных вменяемых россиян, которые не отравлены ядовитыми имперскими газами. Это не те газы, которыми ведает Газпром. Эти газы залегают, к сожалению, гораздо глубже.Постарайтесь простить нас за то, что у нас не хватило ни сил, ни воли для того, чтобы остановить наших безумцев, готовых покрыть нашу страну, мою страну таким немыслимым позором, смывать который придется усилиями нескольких поколений.Постарайтесь простить нас. А даже если и не получится, ничего не поделаешь: я знаю, что ваше презрение мы заслужили.

6 spartak  
 Iryna GerashchenkoОлігархи, всі небідні люди, Путін хоче помножити ваші активи на нуль. Ваші фабрики, заводи, готелі, банки у воюючій краіні не варті будуть і цента. Це ж ви маєте маєтки в Криму з виходом на море. Ви готові віддати іх російським солдатам? Тоді чому ви мовчите? Якщо украінський паспорт, прапор, земля, мова, НАРОД - для вас цінність, не мовчіть!

7 spartak  
Прикордонники відновили контроль над загоном морської охорони в Балаклаві.

Субота, 01 березня 2014, 23:21

Українські прикордонники повернули контроль над севастопольським загоном морської охорони, який намагалися захопити озброєні особи.Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в Держприкордонслужбі.Як зазначив співрозмовник, у суботу ввечері відбулося силове несанкціоноване вторгнення на територію севастопольського загону морської охорони."Спочатку цивільні особи знесли ворота, після чого проникли на територію прикордонного загону. Після них на військовій техніці на територію військової частини проникло 10 озброєних російських спецназівців", - повідомив він.За його словами, після тривалих переговорів з українськими прикордонниками озброєні особи залишили територію частини."Постраждалих немає. Територія частини знову контролюється українськими прикордонниками", - додало джерело агентства.

За словами голови прикордонного відомства Сергія Астахова, під час переговорів старший групи озброєних осіб заявив, що виконує наказ Міністерства оборони Росії про захоплення прикордонної військової частини.

8 spartak  
Sergiy KarazyА вот у меня вопрос к российским френдам, друзьям и просто русским: "Вы действительно готовы посылать своих детей убивать наших детей, и действительно готовы встречать самолеты с вашими детьми, убитыми нашими детьми?"

9 spartak  
Сообщение МИД ГЕРМАНИИ от 20 февраля 1938 года: 
«Более десяти миллионов немцев живут в государствах, 
расположенных близ наших границ. Не может быть никаких 
сомнений, что политическое отделение от рейха не должно 
привести к лишению их прав, а точнее, основного права — на 
самоопределение. Для великой немецкой державы нетерпимо 
сознавать, что братья по крови, всей душой поддерживающие ее, 
подвергаются жесточайшим преследованиям и мучениям за свое 
стремление быть вместе со всей нацией, разделять ее судьбу. 
В интересы германского рейха входит защита этих немцев, 
которые продолжают жить вдоль наших границ, но никак не могут 
самостоятельно отстоять свою политическую и духовную свободу.»

10 spartak  
Спикер УПЦ МП: на агрессивные действия России нет Божьего благословения

Представитель Украинской православной церкви Московского патриархата протоиерей Георгий Коваленко рассказал, какие заповеди нарушают русские, вводя войска в Украину.



11 spartak  
Віталій УманецьЗаписався у добровольці в Дарницькому військоматі, бо прописаний не в Києві. Бачив заповнені листи з контактами, їх тут вже десятки, це те, що я бачив, постійно підходять нові й нові чоловіки, тут навіть черга утворилася. Йдуть всі: і хлопці-студенти, і поважні полковники, яким явно за 40, і здорові, і навіть з ушкодженнями. Путін, війна з нами-це буде твоя остання помилка. Це вже твоя остання помилка.

12 spartak  
Ольга Герасим'юк
Януковича вже сьогодні треба - й для цього є всі законні підстави- притягнути до відповідальності за державну зраду!Як Президент України він був носієм усіх державних таємниць - а зокрема усіх секретних відомостей про збройні сили держави. При вступі на посаду він підписав про це документ, що існує в двох екземплярах і знаходиться в визначеному місці. Сьогодні він своєю доброю волею перейшов на бік агресора й перебуває на його території у розпорядженні сил розвідки держави, котра зараз чинить акт вторгнення в Україну. Громадянин Янукович, колишній Президент України, перейшов на бік агресора разом із усім знанням стратегічних потужностей держави Україна. І немає жодних підстав думати, що він ними не ділиться зараз із російським воєнним командуванням. Не чекаючи, поки його притранспортують в Крим і оголосять повернення законного глави, що буде означати реальний початок війни, Януковича вже сьогодні треба оголосити державним зрадником. І розпочати щодо цього певні процедури. 
По-перше, треба уповноваженим для цього особам перевірити наявність вищезгаданого документа, що є в двох екземплярах. По-друге, - він по суті вже перейшов на бік агресора як Президент, яким він і його патрон себе досі називає. А це - підстава для початку провадження справи.Суд в Гаазі безперечно чекає на нього потім, на що треба буде певний час. Сьогодні - він уже має отримати офіційне звинувачення від України!

13 spartak  
Дмитрий Тымчук02.03 14.38На дороге второстепенного значения между Чаплинкой и Перекопом (вне территории АР Крым), автомобиль ЧФ РФ - УРАЛ (государственный номер 40 89 НМ 9) с военнослужащими вооруженных сил РФ создали импровизированный блокпост и ожидают. По официальной версии - они заблудились. Но, наиболее вероятное объяснение их присутствия на месте - это провокация конфликтной ситуации. Россиянам необходим повод для применения военной силы в отношении военнослужащих ВС Украины в Феодосии силами вертолетной группы.02.03 14.44В смт Перевальне блокована 36-та окрема бригада берегової оборони ВМС ЗС України. У зв’язку з тим, що військовослужбовці не виконали ультиматуму озброєних бійців, а саме: здати зброю, залишити пости, поставити техніку у бокси, та пропустити їх на територію в/ч. Зараз периметр розташування бригади оточений близько однією тисячею озброєних бійців, близько 20 КАМАЗами та декількома автомашинами "Тигр". Можливий штурм військової частини Збройних Сил України! – повідомляє Управління преси та інформації Міністерства оборони України.02.03 14.43Близько тисячі кримських татар стоять живим щитом між російськими військами та військовослужбовцями батальйону морської піхоти ЗС України у Керчі, з метою не допустити провокацій та незаконних дій з боку російських військовослужбовців, – повідомляє Управління преси та інформації Міністерства оборони України.

14 spartak  
Павел Шеремет ‏@pavelsheremet 
Украинские офицеры недопустили вывоз оружия с учебного отряда ВМС. Один безоружный офицер против толпы автоматчиков

15 spartak  


16 spartak  
Карл ВолохНе похоже, что ситуация идет по сценарию русских генералов. Ни стоящих сепаратистских движений, ни массовых волнений, ни стай чепчиков в воздухе при виде "освободителей". Самым забавным (насколько применимо это слово в данной ситуации) пока является момент с захватом украинских воинских частей. Российский спецназ прибывает туда, ставит жесткий ультиматум, но, услышав в ответ традиционный посыл к соответствующей случаю матери, тихо убирается, не уточняя адреса. Дело здесь, вероятно, не в том, что не могут штурмовать, а лишь в том, что это не по сценарию. Планировалась добровольная сдача украинских частей, которая должна была хоть как-то легитимизировать действия оккупантов (мол, Восточная Украина видит в Путине освободителя) и заодно, дать индикацию готовности украинской армии сражаться с агрессором в случае расширения операции. Думаю, если в ближайшие пару дней в Кремле не придумают чего-то радикально нового, способного переломить ситуацию именно в плане хоть минимальной легитимности, Путлер начнет искать возможности дать задний ход.

17 spartak  
Віталій УманецьГенерал Ігор Вороненко: "Ми будемо чесно виконувати присягу українському народу, якому присягали. І я запевняю весь український народ: тут буде стабільність і порядок! Штиками можна зробити все, тільки на них не можна сидіти!"


18 spartak  
«Первый канал» выдал польский КПП за российский



Российский «Первый канал» проиллюстрировал сюжет о прибывающих с Украины в Россию беженцах кадрами, снятыми на украинской границе с Польшей. Об этом сообщил на своей странице в Facebook блогер Александр Щапов.
По словам блогера, во время просмотра на «Первом канале» сюжета под заголовком «Все больше граждан Украины прибывает в южные российские регионы» его внимание привлекло здание, в котором он узнал КПП «Шегини», расположенный на границе с Польшей в 80 километрах от Львова. При этом в сюжете утверждалось, что очередь из машин скопилась на границе с Россией.На момент написания заметки сюжет все еще был доступен на сайте телеканала. На видеозаписи отчетливо видно, что на здании КПП действительно есть надпись «Шегини». Так называется украинское село рядом с польской границей и расположенный рядом с ним контрольно-пропускной пункт.Снятые на КПП «Шегини» кадры использовались для иллюстрации сюжета о резком росте числа беженцев с Украины. Сотрудники «Первого канала» в своем сюжете утверждали, что за последние две недели границу с Россией перешли более 140 тысяч украинцев, причем не только с востока, но и с запада страны.


19 spartak  
В 10 километрах от российско-украинской границы на Черниговщине передвигаются военные.Об этом сообщил председатель Черниговского облсовета Николай Зверев на внеочередной сессии областного совета в воскресенье, пишет УНИАН.По словам Зверева, он располагает большей информацией, но не может ее обнародовать, ссылаясь на тайну .Вместе с тем, один из депутатов облсовета Виктор Лабаз рассказал, что в пограничном пункте "Сеньковка" с российской стороны к украинской границе время от времени приближается танк, а затем разворачивается и движется в обратную сторону.Зверев сообщил, что сегодня состоялось заседание оперативного координационного штаба. Усилена охрана определенных объектов, в частности, газовых хранилищ, радиолокационной станции, трех складов боеприпасов, на одном из которых снаряды "земля -воздух".На понедельник назначено заседание штаба территориальной обороны, который созывает военный комиссар, для отработки мероприятий для дальнейшей ситуации.Вместе с тем, председатель областного совета сообщил, что в регионе пока нет мобилизации военнообязанных."Мобилизация объявляется штабом территориальной обороны. В области объявлены 10- дневные сборы. НЕ мобилизация идет, а 10- дневные сборы", -сказал Зверев.

20 spartak  
Внутренние войска МВД в Крыму верны народу - командующий

21 terminator  
Сколько еще продержатся наши части в Крыму, когда закончится вода и продовольствие, когда отключат электричество? Где операция спасения? Чего ждут наши новоявленные "великие" революционеры? Вы, новые руководители государства, бросили своих военных в Крыму на произвол судьбы и на гибель (ведь наши войска в Крыму подтвердили свою преданность украинскому народу и сдаваться не собираются). ПОЗОР. Если не способны, то передайте всё вооружение "Правому сектору" и тогда агрессор будет выброшен из Украины.

22 spartak  
Русские военные, используя светошумовые гранаты, захватили почти все здания украинской воинской части 4515 в Бельбеке.Об этом "Украинской правде" рассказал солдат роты охраны части 4515 Роман Береговой."Русские приехали сюда трое суток назад. Сначала они заняли дом, где зал обслуживания делегаций, куда прилетали там Янукович и другие. На следующий день заняли помещение, где наши самолеты стояли, потом окружили караул", - рассказал он."Сегодня русские штурмовали караул, кидали светошумовые гранаты. Сначала сказали сдавать оружие. Караул отказался. А вечером стали закидывать светошумовыми гранатами. Мы не отвечали, потому что приказа сверху нет", - добавил он."Они забрали оружие. У нас не было приказа вступать в бой. Мы не отвечали на провокации. Сдали караул, сдали склады", - добавил Береговой."По состоянию на сейчас они заняли почти всю часть. Осталось только административное здание и флаг. Вот мы их сейчас охраняем. Заняли оборону", - сказал он.При этом Береговой подчеркнул, что командир части и вся часть готовы бороться.

23 spartak  
В РФ заговорили об отказе от применения оружия в Украине

В Совете при президенте РФ по развитию гражданского общества и правам человека считают, что во время урегулирования политического кризиса в Украине нужно полностью исключить использование вооруженных сил. Об этом говорится в заявлении Совета.
«Использование вооруженных сил всегда чревато дальнейшей эскалацией насилия и более масштабными нарушениями прав человека. Проблемы Украины должны решаться политическим урегулированием и постоянным поиском компромисса из важнейших спорных вопросов (например, о статусе языков), но никак не посредством введения войск», — заявили в Совете.Представители Совета считают, что необходимость использования армии «мотивируется угрозой российским гражданам и соотечественникам».«Действительно, известны случаи произвола и насилия, которые оказывают представители разных политических сил. Однако применение внешней военной силы связанно с нарушением суверенитета соседнего государства, что противоречит международным обязательствам России, по нашему мнению, абсолютно не адекватно масштабам нарушений», — говорится в заявлении.При этом, по данным Совета, «информация о нападениях, беспорядках и убийствах на территории Крыма недостоверная и преувеличенная».

24 spartak  
 Російський бізнес уже розплачується за авантюри Путіна!
Вчора у Савіка Шустера я звернувся до "граждан российских олигархов": негайно зупиняйте безбашенного Путіна, якщо не хочете втратити свій бізнес! Бо Росії доведеться заплатити високу ціну за воєнні авантюри проти України – думаю, $300-500 млрд. непрямих втрат від нестабільності й економічної та політичної ізоляції.

Уже сьогодні біржові індекси крупних російських компаній обвалилися на 10-11% – хтось може недорахуватися десятки мільярдів. І це – лише початок.

Вам, "граждане российские олигархи", набагато дешевше відправити Путіна на заслужений відпочинок) Думайте і зважуйте, швидко!

Вчора у Савіка Шустера я звернувся до "граждан российских олигархов": негайно зупиняйте безбашенного Путіна, якщо не хочете втратити свій бізнес! Бо Росії доведеться заплатити високу ціну за воєнні авантюри проти України – думаю, $300-500 млрд. непрямих втрат від нестабільності й економічної та політичної ізоляції.

Уже сьогодні біржові індекси крупних російських компаній обвалилися на 10-11% – хтось може недорахуватися десятки мільярдів. І це – лише початок.

Вам, "граждане российские олигархи", набагато дешевше відправити Путіна на заслужений відпочинок) Думайте і зважуйте, швидко!

25 spartak  
На Московській біржі обвальний спад котирувань акцій
Російський фондовий ринок відкрився в понеділок обвальним падінням котирувань акцій більшості російських компаній, індекс ММВБ знизився до позначки 1305,23 (- 9,65%), індекс РТС впав до рівня 1131,06 ( -10,74%).Про це пишуть "Весті.Економіка".Подешевшали акції ВТ (- 11,6%), "Газпрому" (- 11,5%), "Газпром нафти" (- 5,3%), "Лукойлу" (- 4,7%), "НОВАТЕК" (- 2,7%), "Норнікеля" (- 3,5%), "Полюс Золото" (- 3,5%), "Роснєфті" (- 4,1%), "Ростелекома" (- 9%), Сбєрбанку (- 9%), "Сургутнафтогазу" (- 3,8%), "Татнафти" (- 2,7%), "ФСК ЄЕС" (- 14,3%), "Мечела" (- 27%), "Уралкалія" (- 13,8%), НЛМК (- 15,7%), "Російських мереж" (-16,4%).Ділова активність в обробних галузях Росії впала в лютому четвертий місяць поспіль, хоча темпи зниження сповільнилися, свідчить дослідження HSBC.Сезонно очищений індекс PMI обробних галузей, що розраховується банком HSBC, піднявся в лютому до позначки 48,5 проти 48 в січні.Фондові індекси в США минулої п'ятниці закрилися різноспрямовано.Біржові індекси в Азії знижуються в понеділок, як і американські фондові ф'ючерси (контракт на індекс S&P 500 просів на 0,7%). Зведений фондовий індекс регіону MSCI Asia Pacific просів на 1,3%. Японський Nikkei 225 втратив 1,75%, гонконгський Hang Seng - 0,7%, австралійський S&P ASX 200 - 0,6%, китайський Shanghai Composite - 0,8%.

1-25 26-33
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання