Пятница, 29.03.2024, 08:35

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Главная » 2014 » Июль » 14 » Поточні питання життєзабезпечення міста. З робочої наради першого заступника міського голови.

13.07.2014 | 23:08
Поточні питання життєзабезпечення міста. З робочої наради першого заступника міського голови.

Поточні питання життєзабезпечення міста. З робочої наради першого заступника міського голови.

Перший заступник міського голови Сергій Коваль провів робочу нараду з керівниками комунальних та житлових підприємств міста.

Серед порушених питань основними були питання щодо санітарного стану міста, підготовки до нового опалювального сезону, поточного ремонту житлових будинків приватними домоуправліннями та  стану платежів населення за спожиті послуги.

Керівники домоуправлінь доповіли про хід робіт з ремонту дахів та під’їздів  окремих житлових будинків та поінформували про стан оплати мешканцями послуг з утримання житла. На на даний час існує незначна заборгованість, разом з тим, кошти по субсидіям надходять вчасно. За інформацією житловиків, заяви від мешканців багатоповерхівок розглядаються в установленому порядку, всі питання вирішуються.

Сергій Коваль зробив акцент на санітарному стані прибудинкових територій та наголосив на необхідності більш оперативного викосу трави та бур’янів, а особливо амброзії полинолистої.

З метою контролю за санітарним станом планується регулярно здійснювати щотижневі об’їзди вулиць міста та посилити роботу санітарної інспекції з притягненням винних у порушенні «Правил благоустрою та належного санітарного утримання території міста Котовська». Ще Сергій Коваль доручив прискорити роботи зі знесення аварійних зелених насаджень, які, у відповідності до заяв громадян та рішень виконкому підлягають видаленню.

Головний інженер КО «Котовськ-благоустрій» Павло Феньов доповів Сергію Ковалю про ситуацію з вивезенням твердих побутових відходів від населення. Через застарілу техніку інколи виникають збої у графіку вивезення ТПВ, що усуваються в оперативному порядку. Днями має збільшитись парк контейнерів для збирання ТПВ, які місто отримає в рамках спільного європейського проекту «Чисте довкілля для нашого майбутнього». Міський полігон ТПВ утримується підприємством у задовільному стані. Проведено значний обсяг робіт з упорядкування вулиць та відновлення дорожньої розмітки.

Сергій Коваль звернув увагу директора КО «Компанія «Горсвет» Віктора Костріцького на необхідність посилення контролю за якістю зовнішнього освітлення та ілюмінації в місті. Підприємство має своєчасно замінювати освітлювальні прилади у разі виходу їх з ладу.

Не обійшов увагою перший заступник міського голови й питання звітності перед містянами усіма комунальними та житловими підприємствами за результатами роботи. На його думку, мешканці міста мають бути цілком і повністю поінформованими в питаннях роботи зазначених служб, особливо, коли мова заходить про використання фінансів.

Директор КВЕП «Котовськтеплокомуненерго» Максим Перлей поінформував про хід підготовки до нового опалювального сезону. Підприємство вже виконало достатньо робіт, серед яких: заміна окремих тепломереж, ревізія запірної арматури, встановлення вузлів обліку газу на котельнях, ремонт насосного обладнання тощо. Всі роботи виконуються у терміни, передбачені відповідним планом.

Також Максим Перлей повідомив про збільшення тарифів на теплопостачання. Нові тарифи КВЕП «Котовськтеплокомуненерго», яке є ліцензіатом,  встановленоНаціональною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

 Не уникнути підвищення тарифів і на водопостачання та водовідведення. Про можливі їх зміни Сергія Коваля поінформував  головний інженер КВЕП «Котовськводоканал» Володимир Негрецкул. Це підприємство теж є ліцензіатом, і на сьогодення Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг проводить моніторинг КВЕП «Котовськводоканал». В умовах постійного зростання вартості складових тарифів (електроенергія, ПММ, запчастини, витратні матеріали, заробітна плата тощо) вони мають бути економічно обґрунтованими. На цьому наполягає і місія МВФ, яка теж здійснює моніторинг в Україні. В даних випадках, нажаль, органи місцевого самоврядування не можуть вплинути на тарифну політику держави.

Наразі вже відомо, що з 1 серпня абоненти, які користуються так званою «залізничною» водою (водопостачальник – БМЕУ-2 Одеської залізниці) згідно постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг № 880 від 04.07.2014 року  сплачуватимуть більш ніж у двічі, а саме 15 грн.79 коп. за 1 куб. м.з урахуванням ПДВ.

Сергій Коваль пообіцяв зустрітися з громадськістю міста шляхом проведення спільної, за участі управління соціального захисту, прес-конференції щодо нових тарифів та нововведень по субсидіям на відшкодування витрат за спожиті послуги.  За його словами сьогодні уряд намагається зробити усе можливе, аби якомогакраще убезпечити від негативних наслідків, що виникнуть після підвищення тарифів, ті верстви населення, які є найменш захищеними.      

Начальник управління комунального господарства та будівництва міської ради Анатолій Корчовий звернув увагу керівників комунальних та житлових підприємств на необхідність виконання розпорядження міського голови "Про організацію проведення часткової мобілізації на території міста Котовська» в частині, що їх стосується.

На нараді, серед іншого,було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності міста, та надано першим заступником міського голови   відповідні доручення по вирішенню поточних проблем.

Петро Лютенко

Начальник відділу забезпечення доступу до публічної інформації

 




Просмотров: 1169 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання