Четверг, 28.03.2024, 20:17

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Котовський прикордонний загін
Главная » 2011 » Февраль » 14 » ПОЛОЖЕННЯ про прикордонний режим

13.02.2011 | 23:36
ПОЛОЖЕННЯ про прикордонний режим

Котовський прикордонний загін
Прес-реліз Котовський прикордонний загін
Україна 66300, Одеська обл., м. Котовськ, вул.  Самборського 21,
(04862) 2-38-67, 093-684-97-71
        
У разі використання матеріалів посилання на прес – секретаря прикордонного загону обов’язкове

«14» лютого 2011 року                                       ПРИКОРДОННА ДОБА

   8 грудня 2010 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 1110 що вносить ряд змін до постанови № 1147 від 27 липня 1998 року „Про прикордонний режим”.
   Деякі зміни що більш актуальні для ділянки кордону України яку охороняє Котовський прикордонний загін представлені нижче.

ПОЛОЖЕННЯ
про прикордонний режим

Загальні питання

   статтю 1 викласти в такій редакції: Цим  Положенням  встановлюється система режимних заходів у прикордонній смузі та контрольованому  прикордонному  районі,  які регламентують   відповідно   до   законодавства   правила  в'їзду, тимчасового перебування,  проживання, пересування громадян України та інших осіб, провадження робіт, обліку та тримання на пристанях, причалах і в пунктах базування маломірних суден, інших плавзасобів, що не є суднами , але пристосовані для переміщення на них людей по воді (водний мотоцикл, водний велосипед, моторний гідро дельтаплан, дошки для занять різними видами серфінгу тощо), основні характеристики яких не перевищують параметрів, установлених для таких засобів Радою міністрів АРК, обласними та Севастопольською міською державними адміністраціями, буєрів, а також апаратів, що використовуються для підводного плавання (далі – маломірні суда та інші плавзасоби),їх плавання та пересування у внутрішніх водах України.

   статтю 2. У  цьому  Положенні  вживаються  терміни,  що  мають  таке значення:
     
   пункт 4) викласти в такій редакції: пункт базування – місце (смуга) на урізі води або гідротехнічна споруда, визначені місцевими органами самоврядування за погодженням з органами охорони державного кордону, у зоні відповідальності яких вони перебувають, для постійного і тимчасового тримання маломірних суден та інших плавзасобів. Пункти базування для суден рибного господарства, за якими класифікаційне товариство не здійснює нагляд, облаштовується відповідно до норм, установлених центральним органом виконавчої влади у галузі рибного господарства.    
          
Порядок в'їзду, тимчасового перебування, проживання,
пересування громадян України та інших осіб у прикордонній
смузі та контрольованому прикордонному районі


   стаття 7. Громадяни  України  в'їжджають  у  прикордонну  смугу   та контрольований  прикордонний  район,  перебувають,  проживають або пересуваються в їх межах на підставі документів, що посвідчують їх особу.

   статтю 8. викласти в такій редакції: Іноземці   та   особи   без   громадянства   в'їжджають  у прикордонну смугу та контрольований прикордонний район, перебувають та пересуваються в їх межах на підставі документів, що посвідчують особу та підтверджують законність перебування їх на території України.  
     
   статтю 10. викласти в такій редакції: Особи, зазначені в пунктах 7 та 8 цього Положення,  на вимогу   уповноважених   осіб   ДПСУ  та  органів внутрішніх  справ,   а   також   членів   громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону зобов'язані   пред'являти   відповідні документи, передбачені цими пунктами.  

   статтю 11. викласти в такій редакції: З  метою  виявлення порушень законодавства з прикордонних питань, виконання завдань, пов’язаних з боротьбою з організованою злочинністю та незаконною міграцією у межах і контрольованого прикордонного району,   уповноважені   особи ДПСУ  та  органів внутрішніх справ,  а також члени добровільних формувань мають право відповідно до Законів України «Про ДПСУ» та «Про дорожній рух» у разі потреби зупиняти та оглядати транспортні засоби.

Зупинка транспортного засобу здійснюється:
уповноваженими особами органів внутрішніх справ – у встановленому порядку;

уповноваженими особами ДПСУ, а також членами добровільних громадських формувань – із застосуванням диска з червоним світлоповертачем або рукою, що вказує на ций транспортний засіб.

Водій повинен зупинити транспортний засіб у місці, на яке йому було вказано, з дотриманням правил зупинки, а також:
подати для перевірки документи, що посвідчують особу водія і пасажирів, та реєстраційний документ на транспортний засіб (для транспортних засобів ЗСУ – технічний талон);
дати можливість оглянути транспортний засіб і перевірити номери його агрегатів.
   
     
Порядок провадження робіт у прикордонній смузі та
контрольованому прикордонному районі

   статтю 17. викласти в такій редакції: Авіаційні роботи , будь-яке будівництво,  вирубка лісу, полювання,  водокористування  у прикордонній    смузі проводяться після узгодження з органами охорони ДКУ та інформування відповідних підрозділів ДПСУ, у зоні відповідальності, яких провадиться така діяльність, про початок і терміни їх проведення. Порядок зазначеного узгодження та інформування встановлюється АДПСУ.
     
   статтю 19. викласти в такій редакції: У межах зони з особливим режимом використання повітряного простору України, крім її частини, що межує із забороненою зоною, польоти всіх типів  повітряних куль і повітряних  суден, та інші види діяльності  провадиться відповідно до Положення про використання повітряного простору України, затвердженого Кабінетом Міністрів України.

Геологічні, дорожні та інші дослідження в межах прикордонної смуги, а також гідротехнічні, землевпорядні, меліоративні роботи, пов’язані із зміною водного режиму прикордонних річок, озер та інших водойм, відео -, кіно -, та фотознімання місцевості, туристичні подорожі та стрибки з усіх видів парашутів, проводяться з дозволу органу охорони ДКУ ДПСУ, у зоні відповідальності якого проводиться така діяльність. Порядок надання дозволу встановлюється АДПСУ.
 

   статтю 20. викласти в такій редакції: Керівники підприємств,  установ і  організацій  будь-якої форми  власності  зобов'язані  забезпечити  дотримання вимог цього Положення підлеглими  їм  працівниками,  які  виконують  роботи  у прикордонній смузі та контрольованому прикордонному районі, включаючи тих, що проводять у них роботи за договором, та інформування відповідних підрозділів ДПСУ, у зоні відповідальності проводиться така діяльність. Порядок надання дозволу встановлюється АДПСУ.  

  статтю  21. викласти в такій редакції: Полювання у смузі місцевості між лінією державного кордону та лінією прикордонних інженерних споруд забороняється.

Порядок обліку та тримання на пристанях, причалах і в пунктах базування  самохідних  та несамохідних суден, плавзасобів  і  засобів  для пересування по льоду, їх плавання  та  пересування  у  територіальному морі та внутрішніх водах ( Назва розділу із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 679 ( 679-99-п ) від 23.04.99 ) також зазнав змін повну редакцію постанову дивіться на вебсайті Кабінету Міністрів України.




Категория: Котовський прикордонний загін | Просмотров: 3241 | Добавил: kotovsk | Рейтинг: 3.5/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання