Суббота, 20.04.2024, 02:59

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 7
Гостей: 7
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

СКР ЛВ на ст. Котовськ
Главная » 2012 » Июль » 24 » НОВИНИ СКР ЛВ на ст. Котовськ 23.07.2012

24.07.2012 | 16:28
НОВИНИ СКР ЛВ на ст. Котовськ 23.07.2012

Чоловікові дали шанс на виправлення

  Котовський міський районний суд призначив покарання 35-річному котовчанину у вигляді позбавлення волі на 5 років із встановленням іспитового строку 3 роки за зберігання наркотиків та скоєння двох крадіжок.
  Правоохоронці ЛВ на ст.Котовськ УМВС України на Одеській залізниці у січні цього року затримали біля залізничного вокзалу ст. Котовськ ніде не працюючого місцевого мешканця, котрий отримав від невідомого чоловіка пакет з марихуаною, вагою 12 г. За незаконне зберігання наркотиків проти правопорушника було порушено кримінальну справ за ст.309 КК України. Під час дослідчої перевірки з»ясувалося, що у обвинувачуваного це не перший кримінал, за його плечима вже п»ять судимостей. Загалом чоловік відсидів «в місцях не таких віддалених» більше дванадцяти років. Вперше, ще у 17-річному віці, він був умовно притягнутий до 1 року позбавлення волі за незаконне зберігання наркотиків. Однак його це не виправило і вже по завершенню іспитового строку за крадіжки отримав три роки позбавлення волі. Відбувши покарання «від дзвінка до дзвінка» взявся за старе і ще тричі відбував покарання за крадіжки, як у відомому фільмі: «Випив, украв – в тюрму! Романтика!». Вийшовши вп»яте на волю, продовжив і далі порушувати закон. На цей раз під час розслідування кримінальної справи за зберігання наркотиків вияснилось, що чоловік приягується і міським відділом за крадіжку мобільного телефону, болгарки та електродрелі, які він викрав у місцевої мешканки, проникнувши до її житла.  Дії підсудного були кваліфіковані за ст. 309 ч.2 КК України – незаконне зберігання наркотиків, вчинене повторно та за ст. 186 ч.2 КК України – відкрите викрадення чужого майна, вчинене повторно. За сукупностю злочинів суд призначив покарання за кожен злочин окремо та визначив остаточне покарання шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим та призначив покарання у вигляді п»яти років позбавлення волі з іспитовим строком на три роки. Тож хотілося б сподіватися, що чоловік зробить для себе висновки та наступні роки не буде гаяти своє життя, проводячи його за гратами.

Сергій Чепіль, начальник СВ ЛВ на ст.Котовськ, майор міліції


Затримано крадія, який за день «попрацював» у двох потягах

  До працівників ЛВ на ст. Котовськ з різницею в декілька годин звернулись дві пасажирки міждержавних потягів «Москва-Одеса» та «Санкт-Петербург - Одеса» із заявами про крадіжки їхнього особистого майна. Правоохоронці при проведенні низки заходів встановили, що до обох крадіжок причетний один і той же чоловік, який був затриманий «на гарячому».
  11 липня вранці до чергової частини ЛВ на ст. Котовськ звернулась 20-річна студентка, мешканка м. Одеси, із заявою про те, що під час слідування в поїзді сполученням «Санкт-Петербург – Одеса» вона виявила відсутність своєї сумочки, в якій знаходились паспорт громадянки України, мобільний телефон «Самсунг», СD-плеєр, 1000 рублів РФ, 120 гривень НБУ.
  Отримавши заяву, правоохоронці зрозуміли, що на дільниці обслуговування з’явився поїзний злодій, і почали відпрацьовувати всі потяги, які слідують через станції Вапнярка і Котовськ. Під час перевірки потягу сполученням «Москва-Одеса» на ст. Вапнярка міліціонери звернули увагу на чоловіка, який виходячи з вагону, тримав у руках жіночу сумочку, чим викликав підозру у правоохоронців. В той час, як в бесіді з працівниками міліції чоловік не зміг пояснити, кому ця річ належить і що в ній знаходиться, до провідника вагону звернулась 63-річна пенсіонерка, мешканка м. Москва РФ, із заявою про те, що після зупинки на ст. Вапнярка вона виявила відсутність своєї сумочки з особистими речами, а також грішми в сумі 5420 рублів Росії, 72 долари США та 22 гривні НБУ. Свою пропажу вона впізнала, коли правоохоронці показали їй виявлену у підозрілого молодика сумочку. Після чого викрадені речі були повернуті власниці, а затриманого доставлено до чергової частини ЛВ на ст. Котовськ.
  За словами начальника сектору карного розшуку ЛВ на т.Котовськ майора міліції Олександра Малого, поїзним «гастролером» виявився 30-річний мешканець одного із сіл Тиврівського району Вінницької області. Під час дослідчої перевірки встановлено, що вранці під час слідування потягом «Санкт-Петербург – Одеса» від станції Жмеринка до станції Вапнярка він також викрав жіночу сумочку, заява про зникнення якої вже була в лінійному відділі. Повернувшись електричкою на станцію Жмеринка, злодій вирішив ще раз пошукати вдачі, купивши квиток на потяг «Москва – Одеса» до ст. Вапнярка, де і був затриманий правоохоронцями.
  Під час дослідчої перевірки з»ясувалось, що правопорушник вже мав проблеми із законом і двічі судимий за крадіжки Тиврівським райсудом Вінницької області. За даним фактом  порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» КК України.

Наталія Заблоцька, помічник начальника ЛВ на ст.Котовськ по ВГ та ЗМІ, майор міліції



Категория: СКР ЛВ на ст. Котовськ | Просмотров: 1764 | Добавил: kotovsk | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання