Вторник, 16.04.2024, 20:17

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Політичні новини Котовська
Главная » 2011 » Март » 27 » Неповага до Президента

27.03.2011 | 07:05
Неповага до Президента

Я не був прихильником і виборцем кандидата в президенти України В.Ф.Януковича - це моє право, і я свідомо його реалізовував в 2004р. і в 2010р. Більшість виборців вирішила - Янукович переміг, і вже більше року він загальноукраїнський, національний Президент. Як і ви законослухняні громадяни України, свідомо виконую Укази та Закони підписані діючим Президентом і змушені вимагати від посадовців місцевої влади, які під гаслом «Я в команді Януковича!» отримали та переотримали посади і крісла того ж !!!

18 березня 2011 року в 13.00 в райсільгоспуправлінні Котовського району відбувся Круглий стіл – «Річниця президентства В.Ф.Януковича».

На моє і не тільки моє здивування – в місті Котовськ з 40 тис. населенням, 1,5 тисячною міською Партією Регіонів, 28-ма з 36-ти депутатами міськради від Партії Регіонів – в залі були присутні кілька десятків котовчан – серед них до 10-ти міських «народних обранців». Не було чомусь місцевого «провладного» телебачення КЕТ, зате були і досить активно представники місцевої і обласної преси.

Першим доповідав на «Круглому столі» головний регіонал міста – Вишневський М.А. Змістовно висловив своє бачення досягнень і помилок першого року Президентства Януковича В.Ф. Микола Андрійович запевнив аудиторію, що надалі візьме під особистий контроль якість підготовки і дієвість проведення публічних заходів, Круглих столів, слухань, обговорень. Мені надали можливість висловити свій погляд на річницю - як безпартійного громадянина, небайдужого до нашої дійсності, нашого майбутнього, як в державі так і в Котовську, це я й зробив.

- мною з повагою сприйнято заяву і позицію Президента Януковича В.Ф. з конфліктних питань:

а) українська мова є і буде єдиною державною мовою в Україні – до речі, Президент сам добре володіє українською і досить жорстко вимагає знання державної мови від найвищих чиновників.

б) Україна є і буде унітарною, соборною Державою – покладемо край всіляким розмовам і діям про федералізм і сепаратизм.

- як підприємець, учасник підприємницького Майдану восени 2010 р. з повагою сприймаю особисте відвідання Майдану Президентом без охорони – що призвело до двічі-вето на Податковий Кодекс; продовження дії фіксованого Податку до 2012р., зупинення проведення «перевірок податківців» на ринках, поки що до 1.07.2011р.

- розпочато виплату боргів «дітям війни» - поки що тим, що мають судові рішення, але жодна не бездоганна – головне – початок є.

- збережемо свободу слова – на телебаченні – різноманітні прямі ефіри, прямі радіо ефіри. Рівень свободи преси залежить лише від працівників видань; інтернет – вільний і доступний.

- значне омолодження депутатського корпусу Котовської міськради.

Є на мою думку і розуміння – недоліки, які маю надію будуть виправлені, але за єдиної умови – відкрита, прозора, безпосередня участь громадськості ! Без підтримки населення, сприйняття громадою ніяких реформ не буде ні на 2-му ні на 5-му році, і ось чому:

а) завідомо «невдалий», руйнівний «Податковий Кодекс», поданий особами, які отримали крісло завдяки Президенту, двічі заветований, з якого «вибухають помилки». Хто відповів посадою, чи якось по іншому – публічно???

б) ганебне на весь світ – мабуть і папуаси посміхаються – голосування народних депутатів у Верховній Раді «за тебе і кількох сусідів…» Чому Янукович це терпить?

в) не створення, я у попередників – Кравчука, Кучми, Ющенка – засад Громадянського суспільства – партнерства влади і народу, контролю громади над владою – як приклад: «створення» за постановою Уряду – Громадської Ради – «перевертня». Голова Громадської Ради м.Котовськ – Бацура – обраний протиправно, у складі Громадської Ради – «обрались» один депутат міськради і кілька членів виконкому міськради. До речі – Голова Громадської Ради – Бацура – приймав «вишкіл» ще в 2008-2010 роках в керівництві ОВК і ТВК, зневажаючи кандидата Януковича в 2010р., свідомо виключили зі складу ОВК – юриста, як посаду!

г) свідомо дискредитується реформа ЖКГ- як приклад: в Котовську не було і нема меж і розміру прибудинкових територій, вартості обслуговування 1 м2 прибудинкової території, Угоди на послугу не обговорюється і не Укладається, а десятки тисяч гривень з людей видираються і невідомо куди діваються..... Корупційне корито для чиновництва! «Балансоутримувачі»

(Сапожинський) разом з Архітектурою, під «кураторством» заст. мера Коваля С. О. потомки від власників житла «виділяють прибудинкову територію» - на невідомій правовій базі, чи без неї взагалі – «на місці» і «по факту»???

Перекручується ідея створення ОСББ – щоб викликати розчарування і невдоволення громадян – бо дуже не хочеться чиновництву випускати з «чистих рук» керування народним житлом і коштами, в т.ч. і бюджетними.

д) не створена, або не діє жива, пряма регулярна система звітності мера і всіх інших посадових осіб перед громадою, що поглиблює безвідповідальність місцевого «князівства» і саботаж всіх реформ Президента.

е) неповага чиновництва до державної мови, незнання мови. Неповага до атрибутів Держави України – гімна і Прапора. Мову знає Янукович, Азаров – вчить, мер м. Котовська Іванов А. П., як тисячі аналогічних посадовців – ні. В центрі міста Котовська десь подівся головний і урочистий Прапор України – чому ? Президенти України – попередники мали свої вади і досягнення:

- Кравчук Л. М. – батько Державності України.

- Кучма Л. Д. – розбудовник Держави і роздержавлювач народно-державного майна.

- Ющенко В. А. – лідер Помаранчевої революції, патріот національної ідеї і патріотизма та на жаль правової безвідповідальності.

- попередник Януковича мав найбільші шанси для реформ і розбудов, але не започаткування Громадянського Суспільства і Середнього Класу – відповідно відсутність підтримки вирішили його долю і місце в історії України. В суспільстві величезне розчарування владою взагалі. Рік діяльності Януковича вже побачили і почули, що буде далі побачимо і почуємо. Ще раз нагадаю – я не був виборцем Януковича в 2004 р. і в 2010 р. але й він сам змінився і маю надію, що бажає увійти в історію ефективним Президентом-реформатором, опираючись на Громадянське Суспільство і Середній Клас.

Опора на чиновництво – це політичне самознищення. 

Ейфорія від двох перемог пройшла.

Тіора Анатолій

м.Котовськ, Одеська область



Категория: Політичні новини Котовська | Просмотров: 1561 | Добавил: bacha | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 3
1 bacha  

2 Yurec  
Конечно автор пытался толерантно указать на недостатки правления Президента и это ему с трудом (имея ввиду, что в конце статьи интуитивно чувствется эмоциональный надрыв и неверие самого автора в радужное будущее при нынешней власти) удалось. Проведение круглых столов практически с одними своими партийными соратниками - это не более, чем знакомая всем коммуняцкая показуха хоть какой-то деятельности. когда она - деятельность, практически для народа ничего не несет, кроме ухудшения жизни уже сегодня. Надежды на то что Колесниченки и подобные ему мудозвоны будут беречь украинскую государственность и приумножать патриотические чувства равны нулю, так как и нулевым есть их желания позаботится о лучшей жизни не только для своих людей, но и для всех остальных.
К минусам можно смело отнести бездарную налоговую реформу, продолжение заимствования денег у МВФов (хотя за это нещадно критиковали предыдущую власть), откровенно проПеРдуновскую судебную реформу, которая превратила суды в политико-ведомственные учреждения, откровенное игнорирование проблем коррупции (хотя жалкое подобие борьбы, ну для народа, организовано - главные коррупционеры борются сами с собой), отсутствие внятной и понятной для людей кадровой политики (один Арбузов "дорогого стоит"), откровенная совковость этой серой массы чиновников, которые не имеют своего мнения...
В общем радовать это может только недалеких и ненавистных к Украине и ее народу людей!!!

3 victorZFX  
да, куда катится наш мир в целом, и мир Котовска в частности, точно предугадать невозможно, но если представители власти нашего города начнут с себя - то улучшение возможно (теоретически), но, к сожалению, с себя "верхушка" Котвоска начала давно, но совсем в другую сторону, повысив свои зарплаты в разы и говоря простым людям "как мы вас понимаем"!!! А как им понять простого котовчанина, у которого зарплата от 1 тыс до 2 тыс гривен, в то время, когда у мэра и его замов она во много раз больше!!!
Как говорится, гусь свинье не товарищ...

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання