Пятница, 19.04.2024, 16:38

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

СКР ЛВ на ст. Котовськ
Главная » 2012 » Январь » 24 » Лінійний відділ на станції Котовськ

24.01.2012 | 13:41
Лінійний відділ на станції Котовськ

НОВИНИ
Лінійний відділ на станції Котовськ


Жорстоко побили через цигарку


   Наприкінці грудня минулого року до чергової частини ЛВ на ст. Котовськ надійшло повідомлення про те, що на пероні залізничного вокзалу ст. Чубівка Одеської залізниці жорстко побито двох чоловіків. Слідчо-оперативна група, яка негайно виїхала на місце події, з»ясувала подробиці інциденту. Як вияснилось двоє пасажирів, 39 та 35 років о 21 год 10 хв. зійшли з електрички «Одеса-Вапнярка» на ст. Чубівка. Вони добиралися додому в Красні Окни. В цей час на пероні знаходилася групка молодиків - місцевих мешканців, які підійшли до вагону електрички. Один з хлопців передав сестрі сумку з продуктами. Коли потяг від»їхав, хтось з групки парубків попросив цигарку у незнайомців, які щойно вийшли з потягу. Ті відмовили, мотивуючи тим, що не палять. Що саме далі  слугувало причиною бійки – невідомо, тому що тут версії двох сторін розходяться. Потерпілі розказують, що після того, як вони не дали хлопцям закурити, почалась словесна перепалка, після якої місцеві хлопці розпочали бійку. Сільські хлопці стверджують, що, навпаки, саме пасажири з електрички розв»язали бійку. Дужі місцеві хлопці, 19 та 20 років вдвох накинулися спочатку на одного  приїжджого, потім на другого і з несамовитою люттю почали їх лупцювати, поваливши обох з ніг на землю. Били жорстко по тулубу та, в основному, по голові, як сказав один з кривдників: «аби ті нічого не пам`ятали». Бійку побачили місцеві мешканці, які зробили зауваження хлопцям, але нападники не реагували, продовжуючи нещадно колошматити лежачих чоловіків. Очевидцям не вдалося своїми силами втихомирити розбишак, і на підмогу були викликані співробітники  транспортної міліції.
   В результаті потерпілі були направлені до лікарні. Згідно висновку судово-медичного обстеження у обох постраждалих тілесні ушкодження середньої тяжкості. У 39-річного громадянина струс головного мозку, закритий перелом 2 та 4 ребер, багаточисленні ссадини та гематоми. У 35-річного – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом ліктьової кості, забита рвана рана надбрівної дуги. За даним фактом слідчим відділенням ЛВ на ст.Котовськ порушено кримінальну справу за ч.1 ст.122 КК України - Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження (карається позбавленням волі на строк до 3 років). На даний момент підозрювані перебувають на підписці про невиїзд. То ж чи варта була та злощасна цигарка кримінальної відповідальності, до якої будуть притягнуті молоді хлопці, які, розпочинаючи життєвий шлях, так безглуздо заплямували свою біографію. А, можливо, виною всьому було спиртне, яке взяло верх над розумом, адже чолов`яги з обох сторін були добряче напідпитку.

Наталія Заблоцька, помічник начальника ЛВ на ст.Котовськ по ВГ та ЗМІ, майор міліції


Затримані за незаконне поводження зі зброєю

   Працівники транспортної міліції ведуть активну боротьбу з незаконним обігом зброї і вибухових речовин. Минулого тижня під час проведення оперативно-розшукових заходів працівниками лінійного відділу на станції Котовськ на пероні залізничного вокзалу був затриманий 53-річний місцевий житель. Під час особистого огляду в присутності понятих міліціонери вилучили у громадянина обріз мисливської рушниці, який він носив у рукаві дублянки. Затриманий пояснив, що даний вогнепальний пристрій належав його покійному батькові. Зі слів котовчанина, він випадково знайшов зброю під час прибирання  господарчого приміщення за місцем мешкання.
   Днем раніше працівники карного розшуку лінійного відділу на пероні залізничного вокзалу затримали 46-річного мешканця Котовського району, який, побачивши правоохоронців, помітно занервував. Під час проведення особистого огляду в кишені громадянина був виявлений та вилучений пістолет іноземного виробництва, без набоїв. Затриманий пояснив, що даний пістолет  придбав у незнайомця на ринку  «Привоз» за 80 грн для самозахисту та охорони домашнього господарства.
   Навіщо чоловіки зберігали при собі цю зброю і куди збиралися з нею вияснить дослідча перевірка. Вилучені саморобний вогнепальний пристрій та пістолет направлені на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр  аби виявити звідки ця зброя та чи не здійснено з неї лихого пострілу.
   В діях обох чоловіків вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 263 КК України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, що карається позбавленням волі від двох до п”яти років.
   Страх за своє життя і безпеку примушує законослухняних  громадян озброюватися газовою та пневматичною зброєю. Будь-який громадянин, зайшовши до спеціалізованого магазину зброї, зможе купити газовий балончик та пневмопістолет. Для цього потрібен спеціальний дозвіл.  Аби уникнути кримінальної відповідальності міліція не радить громадянам купувати нелегальну зброю, а у випадку її знаходження, відповідно до ч.3 ст. 263 Кримінального кодексу України, громадянам пропонується здати знайдену зброю, вибухівку та боєприпаси до органів внутрішніх справ.

Олександр Малий, начальник СКР ЛВ на ст.Котовськ, майор міліції



Категория: СКР ЛВ на ст. Котовськ | Просмотров: 2114 | Добавил: kotovsk | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання