Четверг, 18.04.2024, 17:06

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Новини міста
Главная » 2011 » Март » 24 » Круглий стіл: річниця президентства Віктора Януковича. Підсумки та перспективи

24.03.2011 | 20:51
Круглий стіл: річниця президентства Віктора Януковича. Підсумки та перспективи

Круглий стіл: річниця президентства Віктора Януковича. Підсумки та перспективи

25 лютого 2011 року виповнилося рівно рік відтоді, як в Україні прийшла нова влада, і президентом країни став Віктор Янукович. Основні підсумки нової команди за перший рік при владі було підбито на засіданні круглого столу в м. Котовськ, яке відбулося 18 березня 2011 року за участю представників політичних сил, керівників громадських організацій, депутатів Котовської міської ради. Під час обговорення особливу увагу було звернуто на проблеми, підсумки та перспективи правління Віктора Януковича.

Засідання розпочав голова Котовської районної організації”КВУ” Віктор Зуєв, який зазначив, що вибори 2010 року в регіоні пройшли з мінімальними порушеннями чинного законодавства. Крім того, в I турі виборів (січень 2010 року) Янукович отримав близько 53% голосів виборців, в порівнянні з II туром (лютий 2010 рік) — 77,7%. Голова Котовського КВУ підкреслив також, що по виборчому округу (в 2010 році це Котовський, Кодимський, Балтський та Красноокнянський райони) 58 тисяч виборців проголосували за Віктора Януковича. За результатами це 3 місце в Одеській області. Також Віктор Зуєв звернув увагу й на те, що в грудні 2010 року Президентом України було підписано закон про ”Про доступ до публічної інформації” та внесені зміни в закон ”Про засоби масові інформації”, що позитивно вплинуло на імідж нашої країни на європейській арені в галузі свободи слова.

ВишневскийЗ основними підсумками діяльності нової команди за перший рік при владі виступив з доповіддю Микола Вишневський - голова Котовської міської організації Партії регіонів. В своєму виступі голова ПР виділив позитивним те, що 81, 3% котовчан віддали своїх голосів за Віктора Януковича на виборах 2010 року по місту Котовськ; а з 36 депутатів Котовської міської ради після місцевих виборів минулого року - 28 від Партії регіонів. За словами Миколи Вишневського, була створена чітка дієва вертикаль влади як на державному, так і на місцевих рівнях. Наголосив голова ПР також на тому, що успішним є результати у сфері зовнішньої політики, активно ведеться робота з питань безвізового режиму з країнами Європи, відмідтив про підняття проблеми зони вільної торгівлі, відновленні міжнародних відносин з Росією (про що свідчить зріст до 60% об'ємів зовнішньої торгівлі). Спинившись на кількох аспектах діяльності нової влади, Микола Вишневський підкреслив також, що Президент України серйозно займається пенсійною, налоговою реформами. Зазначив і те, що Віктор Янукович планує провести адміністративну реформу, але наголосив на тому, що помітні результати реформаторської діяльності президента будуть в 2012 році.

Фараджев



Наступним взяв слово керівник фракції Партії регіонів в Котовській міській раді Олександр Фараджев. Акцентував увагу голова фракціїї ПР на тому, що мало лише проведення реформ, які розпочаті в країні, потрібна підтримка та бажання працювати у нселення. Як зазначив Олександр Фараджев, потрібно робити реформи і в галузі підприємницької діяльності. Взяв участь в обговоренні також і секретар Котовськом міської ради Петро Обертайло, який звернув увагу на невирішених питаннях, пов'язаних із земельними наділами.


Наприкінці засідання круглого столу, слово взяв Анатолій Тіора, член Громадської ради при Котовському міськвиконкому. Анатолій Тіора зазначив, що питання стосовно двомовності в країні вирішена, і позитивним є те, що українська мова лишилася єдиною державною мовою. Крім того, як наголосив член Громадської ради, корупція в державі все ж таки залишилася на високому рівні. Але багато в місті чиновників ще не відчули того, на чому наголошував Президент України — відповідальність за корупційні дії буде дуже жорсткою. Позитивним є й те, за словами Анатолія Тіори, що поновився склад депутатів Котовської міської ради, і до влади прийшли нові молоді обличчя.

ГинкулОстаннім виступив депутат Котовської міської ради, голова депутатської комісії з питань торгівлі і підприємницької діяльності, Сергій Гінкул. Депутат відмітив, що Віктор Янукович православна людина і розпочав низку реформ для того, щоб змінити ситуацію, яка склалася як в країні, так і на місцях. Крім того, депутат звернув увагу на те, що посадові особи нашого міста не зможуть порозумітись з простим насленням і вирішувати їх проблеми, якщо різниця заробітних плат цих категорій людей в десятки разів. Закінчив свій виступ Сергій Гінкул словами гімну України: "Станем, браття, в бій кровавий від Сяну до Дону, в ріднім краю панувати не дамо нікому", і, як зазначив депутат, саме ці строки гімну є найактуальнішими й сьогодні.

Завершення круглого столу підсумував виступ Віктора Зуєва. Голова КВУ відмітив, що обговорення круглого столу було жвавим, але прикро, що не взяли участі представники всіх політичних сил міста. Звичайно, кращий результат буде, якщо круглі столи на суспільно-політичні теми проводити частіше і запрошувати до участі й простих жителів нашого міста. Але будемо мати надію, що так і буде, тому що голова ПР в м. Котовськ Микола Вишневський обіцяв, покидаючи приміщення, що масові заходи такого роду будуть проводитися щомісячно.

Світлана Федорова

Фото: Світлана Федорова




Категория: Новини міста | Просмотров: 1530 | Добавил: kotovsk | Теги: Круглий стіл: річниця президентства | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
1 victorZFX  
Ну что сказать?
Кроме как представителей ПР развитие Котовска никого больше не интересует..
Да и Президент и его политика не интересует..
Обидно, как говорится, до слез!...

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання