Пятница, 26.04.2024, 15:55

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

СКР ЛВ на ст. Котовськ
Главная » 2012 » Февраль » 10 » Кримінальні новини

10.02.2012 | 18:47
Кримінальні новини

Шанувальник жіночих гаманців невдовзі постане перед судом

  Працівниками блоку міліції громадської безпеки ЛВ на ст. Котовськ спільно з колегами з оперативних служб постійно проводиться робота по попередженню крадіжок на території обслуговування, зокрема на  залізничних вокзалах. Нерідко працюють у посиленому режимі, однак позбутися цієї проблеми дуже важко. У разі коли потерпілі звертаються до правоохоронців одразу ж після виявлення злочину, то існує більша вірогідність його розкриття,  як кажуть  „гарячим слідом”.
  Так, наприклад, 21 січня цього року на залізничному вокзалі ст. Вапнярка  до транспортної міліції звернулась 46-річна місцева мешканка, яка повідала, що невідомий чоловік викрав з її сумочки гаманець з банківською карткою та грошима у сумі 20 грн. Невдовзі за зовнішніми прикметами,  описаними потерпілою, працівниками ЛВ на ст.Котовськ підозрюваний чоловік був затриманий на вокзалі ст. Вапнярка. Ним виявився  35-річний мешканець Івано-Франківської області, який «гостював» на Вінниччині. В той час, коли працівники транспортної міліції опитували молодика, до лінійного відділення на ст. Вапнярка надійшло орієнтування Томашпільського РВ УМВС у Вінницькій області, в якому вказувалося про розшук даного івано-франківця. Як з'ясувалося цього ж дня  чолов»яга обікрав ще  одну жертву - 32-річну мешканку Вапнярки. В неї він теж поцупив гаманець, в якому знаходились 435 грн, два посвідчення, банківська картка та  дві дисконтні картки. Працівниками ЛВ на ст. Котовськ на затриманого правопорушника  був складений адміністративний протокол за ст. 51 КУпАП - дрібне викрадення чужого майна шляхом крадіжки - тягне за собою накладення штрафу від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Після складання адмінпротоколу працівниками транспортної міліції затриманий чолов»яга був переданий правоохоронцям Томашпільського РВ, де вирішується питання щодо порушення проти нього кримінальної справи за ст. 185 КК України – крадіжка.

Наталія Заблоцька, помічник начальника ЛВ на ст. Котовськ по ВГ та ЗМІ, майор міліції

Кримінальна відповідальність за незаконну порубку лісу

  З настанням холодів до чергової частини ЛВ на ст. Котовськ частішають повідомлення про незаконну порубку дерев  лісозахисної смуги Одеської залізниці. Так, 16 січня п.р. до чергової частини ЛВ надійшло повідомлення про те, що працівниками ПЧЛ ст. Котовськ на перегоні  станцій Слобідка-Борщі  було виявлено самовільну вирубку 7 дерев породи ясен. Сума збитків становить більше 16  тисяч грн. Наступного дня надійшло схоже повідомлення про те, що на перегоні станцій Кодима-Абомеликове Одеської залізниці невідомими особами було вирублено 13 дерев різної породи. Сума завданих збитків складає більше 32 тисяч грн. За даними фактами працівниками транспортної міліції проводяться заходи щодо виявлення осіб-правопорушників. В діях громадян, які скоїли незаконну порубку дерев,  вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 246 КК України- незаконна порубка лісу. Нагадуємо, що за самовільну порубку лісу чинним законодавством передбачена кримінальна відповідальність. На лісопорушників накладаються досить значні штрафні санкції, а незаконно зрубана деревина підлягає конфіскації.

Сергій Васильєв, заступник начальника СКР ЛВ на ст.Котовськ, ст. лейтенант міліції

Затримані поціновувачі наркотичного зілля

  У зв’язку зі збільшенням кількості наркоспоживачів перед службою боротьби з незаконним обігом наркотиків стоїть головна задача – проведення заходів відносно зберігання і торгівлі наркотичною сировиною. Співробітниками адміністративної міліції  ЛВ на ст.Котовськ 18 січня при відпрацюванні території обслуговування на ст. Котовськ був затриманий та доставлений до чергової частини 51-річний Павло, котовчанин. В ході особистого огляду, в присутності понятих у чоловіка було виявлено та вилучено паперовий згорток  з рослинною речовиною зеленого кольору вагою біля 9 гр. Громадянин пояснив, що вилучене у нього «зілля» є  марихуаною, яку він назбирав та зберігав для особистого вживання в якості наркотичної речовини шляхом паління. Цього ж дня був затриманий 35-річний Михайло, місцевий мешканець, у якого також було виявлено 7 гр. марихуани, яку він зберігав для власного вживання як наркотичну речовину. Вилучені речовини рослинного походження були направлені на дослідження. Експертизою було встановлено, що дані речовини є наркотичними. В ході дослідчої перевірки також з'ясувалось, що Павло пригостив Михайла марихуаною в якості проби, аби в подальшому можна було продати йому наркотичне зілля в більшій кількості.  Проти обох громадян порушені кримінальні справи за ст. 309  КК України - незаконне зберігання наркотичних засобів. Проти Павла за фактом збуту наркотичного зілля порушено кримінальну справу за ст. 307 КК України - незаконний збут наркотичних засобів, - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Олександр Малий, начальник СКР ЛВ на ст.Котовськ, майор міліції




Категория: СКР ЛВ на ст. Котовськ | Просмотров: 2270 | Добавил: kotovsk | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання