Пятница, 29.03.2024, 00:43

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 8
Гостей: 8
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Новини міста
Главная » 2012 » Январь » 22 » Котовські рятівники визволили артистів зі снігового полону

22.01.2012 | 21:26
Котовські рятівники визволили артистів зі снігового полону

Котовські рятівники визволили артистів зі снігового полону

  Ми так довго чекали снігу, справжньої зими, що її прихід всередині січня став для багатьох радістю, справжнім святом. Щедрий снігопад 20 січня приніс багато радості дітям, які відразу почали ліпити сніговиків, кататися на санчатах. Зраділи снігові і наші сільгоспвиробники, передбачаючи у великій кількості вологи на полях щедрий врожай цього року.

  Але, як відбувається майже щороку, великий сніг приносить великі проблеми на дорогах країни в цілому і на дорогах Котовська і району зокрема. Наче, не сподіваючись на прихід справжньої зими, дорожні служби у черговий раз не зреагували негайно на зміни у погоді. 

  Зранку 21 січня почав йти мокрий сніг з дощем, який потім змінився справжнім снігопадом з переметами. Здавалося б, що дорожні служби зранку повинні були вигнати на дороги всю наявну техніку, щоб не допустити надзвичайних ситуацій. Але…

  У цей день ансамбль військово-патріотичної пісні «Шанс» давав черговий концерт у с. Нестоїта. Відмовлятися від виступу, посилаючись на погані погодні умови, колектив ансамблю не хотів, тому що ми не звикли пасувати перед труднощами. Та й до того ж в Нестоїті на наш виступ з нетерпінням чекали люди.

  За час виступу у Нестоїті сильний снігопад підсилився вітром, у результаті чого на дорогах утворилися снігові перемети, зробивши їх майже непрохідними. Зібравшись у зворотній путь до Котовська, ансамбль двома мікроавтобусами виїхав з села. Проїхавши кілька кілометрів, розпочався підйом вгору. Піднявшись десь до середини підйому, дорожні умови погіршилися, а мікроавтобуси стали пробуксовувати. Зненацька одна з машин почала ceyenbcz вниз, її розвернуло, почало зносити у кювет, де вона майже не перекинулася. Спускатися вниз було неможливо, адже дорога була занадто слизькою. Мікроавтобуси були завантажені важкою музичною апаратурою, тому спуск міг призвести до серйозних негативних наслідків. Мобільний зв'язок у цьому місці майже зовсім відсутній. Приблизно протягом години артисти ансамблю намагалися вибратися нагору, штовхали машини, підсипали пісок. Але все було марно. Так у сніговій пастці опинилися два мікроавтобуси і сім чоловік ансамблю «Шанс».

  Намагаючись знайти вихід зі складної ситуації, ми пройшли вгору метрів на 20-30, де на диво зненацька попали в зону доступу мобільного зв’язку МТС. Одразу зателефонували начальнику Котовського РУ ГУМНС України в Одеській області Юрію Унтілову, який одразу вислав на допомогу аварійно-рятувальну групу. 

  Приблизно через хвилин 50 ми побачили, як до нас наближається аварійно-рятувальний автомобіль Котовських рятівників. Прибувши на місце пригоди, наші рятівники оперативно оцінили обстановку і приступили до евакуації наших мікроавтобусів. Почергово рятівний автомобіль визволив зі снігових заметів нашу техніку та витяг її на гору. Потім однією колоною під наглядом рятівників ми були супроводжені до міста Котовська. При чому у с. Любомирка на підйомі один з мікроавтобусів знову застряг і рятівники дотягли нас до самого міста.

  На прощання ми виказали слова щирої вдячності нашим рятівникам. Адже ми на собі впевнилися, що професія рятівника вкрай необхідна. Дуже приємно і радісно було почуватися, коли знаєш, що є люди, які в будь-який час, у будь-яку погоду, пору року готові прийти на допомогу, врятувати життя. А у відповідь ми почули прості слова: «Это – наша работа!». А ми зрозуміли, який глибокий сенс закладений у ці прості слова. За цими словами стоять людські життя, готовність на самопожертву і щоденний подвиг хлопців МНС.

  Від колективу ансамблю військово-патріотичної пісні «Шанс» хочемо передати слова щирої вдячності військовослужбовцям оперативно-рятувальної групи прапорщикам Панькову А.С., Каташилову М.А. і сержанту Чебану А.В., які безпосередньо приймали участь у рятувальній операції, і особисто начальнику Котовського РУ ГУМНС України в Одеській області підполковнику  Унтілову Ю.В. за оперативність і високий професіоналізм. Можемо з упевненістю сказати, що на таких хлопців можна покластися. А що таке надійна людина, ми знаємо не на словах! На таких людях держиться наша земля! Дякуємо вам, наші рятівники!

  А у знак подяки даруємо вам цю пісню у виконанні гурту "Крестовый туз".



Від імені колективу ансамблю «Шанс»

Сергій Яровий.



Категория: Новини міста | Просмотров: 1643 | Добавил: bacha | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 1
1 user  
Честь і хвала рятівникам! І шана колективу «Шанс», за те що не забули про рятівників і подякували їм!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання