Суббота, 20.04.2024, 03:24

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Спорт у Котовську
Главная » 2012 » Январь » 6 » «Котовськ порожняк не гонить» 3-й тур вищого дивізіону

06.01.2012 | 18:24
«Котовськ порожняк не гонить» 3-й тур вищого дивізіону

3-й тур вищого дивізіону
«Котовськ порожняк не гонить»

 Завершились ігри першого кола вищого дивізіону. Передноворічний святковий настрій, який уже заволодів широкими народними масами, схоже перекинувся і на волейбольні майданчики. Із задоволенням команди востаннє в цьому році зібрались разом, щоб провести волейбольний рік іграми на майданчику, де кожен з нас проводить досить вагомий шматок власного часу ,відведеного для відпочинку, за власною ініціативою.
 Еліта ліги зустрічалась в очних поєдинках в славетному місті Котовську,яке ще пам’ятає самого комбрига Котовського ,одне імя якого жахало його ворогів.Як свідчить історія комбриг провів ряд успішних військових операцій,з яких завжди виходив переможцем.Дух славетного земляка частково передався і команді з цього міста. Котовці вперше в цьому розіграші приймали тур,приймали в прекрасному залі,щойно відремонтованому та зданому в експлуатацію. Багаточисельна армія глядачів отримала колосальне задоволення від ігор,вірніше від ігрової феєрії,яку продемонстрували команди на майданчику.
 Дуже шкода,що в останній момент команда м.Іллінців відмовились від участі в турі по причинах початку зимової сесії в провідних гравців команди. Зимова сесія апріорі не може бути причиною пропуску заздалегідь спланованих та узгоджених із всіма командами зустрічей,тим більше команда-господар туру «Бірзула» регулярно і дисципліновано бере участь у всіх турах,хоча якраз котовцям дальше всіх приїздити на ігри. Тому,команді Іллінців зараховано технічні поразки 3-0 в обох зустрічах,які мали провести команди.  Виконавчий комітет ГО «Асоціація А-пілон» попереджує всі команди про недопустимість подібного роду інцидентів в майбутньому. Але ,давайте безпосередньо до ігор.
 В першій зустрічі оновлений «Екодім» здавав екзамен уманському «А-пілону». Кадрові перестановки вінничан безумовно пішли на користь-в Котовську гра команди була схожу на злагоджену гру шістьох волейболістів як одного гравця –зібрано, красиво ,настроєно і впевнено. В «Екодіма» виходило на майданчику все-і подача, і прийом,і атака,і блок .Одним словом - молодці. Уманчани підійшли до зустрічі в ослабленому складі-отримав серйозну травму гравець основного складу-діагональний Таранов Ігор А ле мабуть не тільки ця втрата завадила команді показати свою гру та переломити хід зустрічі,яка складалась не на їх користь. По розповідях самих гравців було дуже важко грати проти «Екодіма», який спіймав кураж. Гравці «А-пілона» кураж не спіймали -за що і поплатились втратою очок. Бонус уманчанам-що це лише перше коло-попереду матчі-відповіді і можливість взяти реванш.
  В новому залі,перед очима своїх болільників та глядачів «Бірзула» не мала права програвати молодій команді «Поділля». За відсутності основного звязуючого Пастуха В. вінничани не змогли на рівних боротись з котовцями.» Бірзула» заслужено виграла 3-0. До честі сказати боротьба була, були потуги до виграшу в «Поділля»,але підсилену домашніми стінами «Бірзулу» не можна було спинити.  
 В наступному поєдинку вже «Поділля» виступало як команда-господар. Уманчани-збірники грали з вінничанами очко в очко,але все-одно поступились-«Поділля» виявилось сильніше в кожній із трьох партій.3-0-перемога,яка і уманчанам дала змогу не тільки набратись безцінного досвіду,але і досить голосно заявити про вдосконалення майстерністі гравців та команди в цілому,що дає змогу команді-дебютанту на рівних боротись з одним із грандів ліги.
  Самою гучною сенсацією завершилась остання зустріч в турі. «Бірзула» без варіантів програла «Екодіму».Котовці не тільки не змогли «віддячити »вінничанам на досадну поразку в першому турі ,але і програли вчисту,без варіантів. Перемога над чемпіонами вивела «Екодім» на заслужене перше місце в турнірній таблиці. На першому місці вінничани дійно заслужено і почувають себе комфортно-на сьогодні лише вони змогли набагато покращити та вивести на новий рівень свою гру,команда знаходиться в постійному творчому пошуку і з кожної гри роблять правильні висновки. Результат , як бачим, не забарився.






ФОТО НАДАНО СПОРТКОМІТЕТОМ

ЗА МАТЕРІАЛОМ САЙТУ:

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДТРИМКИ РОЗВИТКУ
ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ "АСОЦІАЦІЯ А-ПІЛОН"



Категория: Спорт у Котовську | Просмотров: 1808 | Добавил: kotovsk | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання