Суббота, 18.05.2024, 21:24

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 6
Гостей: 6
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Новини міста
Главная » 2011 » Апрель » 19 » Хто попереду всієї Одеської області, звісно Котовськ! Чекаємо підвищення комунальних тарифів.

19.04.2011 | 16:04
Хто попереду всієї Одеської області, звісно Котовськ! Чекаємо підвищення комунальних тарифів.

Хто попереду всієї Одеської області, звісно Котовськ!
Чекаємо підвищення комунальних тарифів.


Тільки но, підняли раніше всіх в Одеській області ціни на проїзд в маршрутному транспорті - рахую пора підіймати ціни на комунальні послуги.

  14 квітня 2011 року відбулась сьома сесія Котовської міської ради, Одеської області. З заявлених двох питань (посилання на офіційно оприлюднене розпорядження про скликання чергової сьомої сесії http://kotovsk-city.gov.ua/Page-588.html ), розглянули згідно порядку денного 22 – молодці.
  Правда моє письмове звернення на ім’я секретаря Котовської міської ради, як журналіста про утиск права на інформацію не захотіли розглядати.
  З попередньою сесією на цій було трохи жвавіше, тобто навіть деякі питання обговорювалися в сесійному залі.
  Так наприклад вирішувалося питання затвердження списку народних засідателів, як завжди журналістам ці документи не надають, тому почув лише, що до списку включено заступника директора 5-ї школи, начальника МБТІ, три юристи, з них один комунального підприємства, один міськвиконкому, два працівники МБТІ. З цього питання взяв слово депутат Партії Регіонів Гінкул С.Ю. та просив доопрацювати список тому, що в ньому не має громадян не причетних до суду, а є лише юристи, які там постійно практично вирішують якісь справи та працівники з сусіднього будинку МБТІ, щоб ближче було викликати до суду, навіть одна жінка судді.
  26 проти 1 голосу Гінкула С.Ю. рішення було прийнято.
Депутат від Партії Регіонів, який працює в „Укртелекомі”, з’ясовував питання приватизації будівлі на території „Військового містечка”, йому надали відповідь, що той же „Укртелеком”, який вже не державне підприємство може придбати цю будівлю.
  При обговоренні питання, щодо виділення коштів за роботу квартальним, групі БЮТ не сподобалося формулювання в тексті про преміювання квартальних за участь у роботі по виборах. Ці слова було виключено, та один БЮТівець все ж таки проголосував проти.
  Одноголосно надано згоду передачи у комунальну власність гуртожитку ТОВ „Котовське ЗПП”, будівлі лазні БМЕУ-2, яку зразу ж буде включено до плану приватизації.
  Сьоме питання порядку денного затвердження статуту Колгоспного ринку в новій редакції. Не зрозуміло кому не подобалась стара редакція та навіщо приймати нову? Зі слів доповідача просто міняється юридична назва ринку, точно не буду стверджувати,  з „Колгоспний ринок” на „Міський ринок”. Що це дає не знаю, голова міськради сказав: „міняємо назву, торгувати будуть тим же”. Хоча ніби то, група підприємців підписалась під зверненням, щодо публічного обговорення нового статуту ринку. Навіть перед початком сесії декілька з них з цього приводу зустріли мера та спілкувались з ним. Мер зробив зауваження депутатам, що не потрібно будоражити народ з приводу нового статуту ринка.
  Проти прийняття без публічного громадського обговорення статуту  виступив той же депутат Партії Регіонів Гінкул С.Ю.  Його уважно вислухали та проголосували за прийняття нового статуту.
  Склалося враження, що депутат Гінкул С.Ю. виступав на цій сесії в ролі опозиції, або його призначили або дійсно людина так намагається працювати.
  Цікавими також були обговорення, які стосуються земельних питань.
  Що стосується роз’яснення деяких земельних питань з місця виступала начальник управління земельних ресурсів та архітектури.
З них виділили три проблемних, але депутати дійшли згоди та практично за виключенням того ж Гінкула С.Ю. проголосували – за.
  При обговоренні виділення земельних ділянок у мене виникло питання  чому не проводиться аукціон та як відбувається сама процедура отримання земельної ділянки? Наприклад мій знайомий хотів отримати земельну ділянку та в якому місці не вказував, завжди там хтось її вже зайняв. Крім цього у нас в місті працює державна установа Земельний відділ Одеського обласного управління Деркомзему та земельна інспекція, які могли б надати консультаційну допомогу, щодо відповідності законодавчих актів у сфері землекористування при виникненні спірних питань. Та на жаль серед запрошених на сесію їх не було та в роботу комісії їх теж не включають.
  На закінчення сесії слово взяв голова міської ради дослівно: „Волей или неволей мы вынуждены повышать тарифы”. З трибуни запросив на наступний день депутатів, керівників громадських організацій, політичних партій міста прийняти участь у ознайомленні з роботою КВЕП „Котовськводоканал”. Звісно крім депутатів, працівників міськвиконкому, членів міськвиконкому, керівників підприємств та організацій в залі нікого не було, до яких громадських організацій та політичних партій звертався мер не зрозуміло.
  Можу лише добавити, якщо Ви бажаєте отримати більш детальну інформацію про роботу міської ради Вам необхідно прийти до Котовського міськвиконкому  та на інформаційній дошці читати рішення які Вас цікавлять, коли буде оприлюднена таким чином інформація не відомо.
  Сподіватися на її оприлюднення засобом розміщення в друкованих ЗМІ або на Інтернет порталі, та взагалі на отримання у письмовому вигляді, як передбачено Законами України „Про інформацію”, „Про місцеве самоврядування” мови не йде.
З приводу громадського обговорення підвищення комунальних тарифів рекомендую звернутись до депутатів, громадських організацій, політичних партій, ЗМІ. Будуємо демократію разом!
 

Віталій Левицький
позаштатний кореспондент газета „Чорноморські новини”





Категория: Новини міста | Просмотров: 1654 | Добавил: kotovsk | Теги: повышение тарифов в Котовске, підвищення тарифів Котовськ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 4
1 igo876988801  
Господин мер,и прихвастни, может хватит с народа шкуру драть? Смотрите,чтоб не случилось как в Египте angry

2 jps654  
Вы господин Левицкий , как человек вхожий в светлые кабинеты , спрсили бы у наших великих местных правителей , кто кому и за какие деньги позволили так изуродовать Сельскохозяйственную улицу напротив Книжного магазина суперсовременными сарайчиками. И развернуть их ж...пы в парк Трудовой славы.
Или нет уже той славы ???

4 kotovsk  
Строительство торговых павильонов напротив книжного магазина частным предпринимателем проводилось по разрешению начальника управления земельных ресурсов и архитектуры Котовского горисполкома Бондаренко Аллы Станиславовны. По ее предложению вопрос о выделении земельного участка под строительство был вынесен на рассмотрение сессии Котовского городского совета и одобрен депутатами. Какой либо другой информации о жалобах на указанное размещение торговых павильонов со стороны жителей дома «Книжного магазина», либо других граждан я не располагаю. Для получения более подробной информации и переписки с авторами статей, из-за ограничения возможностей данного сайта, Вы можете обратиться на электронный адрес администратора сайта.

Віталій Левицький
м.Котовськ


3 bacha  
Молчание ягнят! Народ достоин своего выбора. Вот вам ваш любимый мэр. А где депутат Левицкий (уже не начальник Одесской ж/д)?

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання