Вторник, 16.04.2024, 23:07

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Новини міста
Главная » 2011 » Январь » 18 » Інформує міськвиконком

18.01.2011 | 21:46
Інформує міськвиконком

Відділ торгівлі та підприємницької діяльності інформує, що на протязі 2010 р. відбулося 24 засідання адміністративної комісії виконавчого комітету, за участю спеціалістів відділу торгівлі та підприємницької діяльності, відділу економіки транспорту та зв’язку, управління комунального господарства, працівників внутрішніх справ, громадськості. За результатами роботи адмінкомісії було розглянуто 195 справ, а саме: за ст.150 (Порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями) – 25; за ст. 152 (Порушення державних стандартів норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів) – 12 справ; за ст. 155 (Порушення правил торгівлі) - 68 справ;за ст. 159 (Порушення правил торгівлі на ринках) – 69 справ; за ст.179 (Розпивання спиртних напоїв на виробництві) – 2 справи; за ст.181-1 (Заняття проституцією) – 1 справа ;за ст.182 (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно – правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях) – 1 справа; за ст.212-1 (Несвоєчасна реєстрація народження дитини ) - 3 справи.
На порушників накладено штрафні санкції відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення на суму 12019 грн. Відділом торгівлі та підприємницької діяльності з початку року надано до розгляду адміністративної  комісії 137 справ, по яким накладено штрафних санкцій на суму 6392грн. На початок 2011 року перебувають на обліку 2589 фізичних осіб - підприємців та  337 юридичних осіб, в тому числі 127 малих підприємств. 
Станом на 01.01.2011 р. на території міста здійснюють діяльність 595 об’єктів сфери торгівлі , ресторанного господарства та надання побутових послуг, у тому числі: 394 – об’єкта роздрібної торгівлі; 43 - оптові бази; 53 – об’єкта ресторанного господарства; 97- об’єктів побутового обслуговування; 3 ринка та 5 встановлених місць для торгівлі.
З метою дотримання на території міста законодавства з питань торгівлі та захисту прав споживачів спеціалістами відділу на протязі 2010р.: надано 835 Погоджень на діяльність об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та надання послуг; проведено 291 перевірка підконтрольних об’єктів; відбулося 12 засідань робочої групи з питань захисту прав споживачів; зареєстровано 145 журналів скарг, 140 журналів перевірок, 70 медичних книжок.     
За результатами звернень споживачів розглянуто 69 скарг, надано більше ніж 350 консультацій, за допомогою спеціалістів відділу повернуто коштів споживачам на суму 21,79 тис.грн.,  поміняно товару на суму 4,1 тис.грн., зроблено безкоштовно гарантійний ремонт у 10 випадках (складно - побутової техніки та мобільних телефонів – 7, ремонт взуття -3).
    Управління комунального господарства та будівництва міської ради інформує, що за минулий тиждень силами ПП «Городок - КВП 2» проведено частковий ремонт м'якої покрівлі ж/будинків по вул. Самборського №№520, 554, 578, 592, 604, 619 - всього 300 м2. Частково остіклено віконні рами сходових клітин під'їздів ж/будинків по вул. Самборського, 99, 200, 578 - всього 8 м2. Відремонтовано троє вхідних дверних блоків ж/будинку по вул. Самборського, 490. Постійно проводиться робота по прибиранню міжквартальних проїздів житлового масиву, який обслуговує ПП «Городок - КВП 2», та вивезенню сміття на міське сміттєзвалище.
Силами ПП «НА - Добробут» встановлено металеві пружини на дверні вхідні блоки під'їздів ж/будинків по вул. Л.Толстого №№ 1, 7, вул. Кузовкова №№ 1, 4, 8, вул. Ломоносова, 25 та по пр-ту Перемоги, №№ 30, 32. Прочищено вентиляційні канали ж/будинку по пр-ту Перемоги, 22, пров. Бочковича №№ 96, 124. Проведено профілактику електрощитових в ж/будинках по вул. Кузовкова, 1, Перемоги, 32. Постійно проводиться робота по прибиранню міжквартальних проїздів житлового масиву, який обслуговує ПП «НА - Добробут», та вивезенню сміття на міське сміттєзвалище..
Силами ПМП «Курінь» прочищено внутрішньобудинкову каналізаційну мережу ж/будинків по вул. Говорова, 1-а та вул. Комсомольська, 166. Частково остіклено віконні рами сходових клітин під'їздів ж/будинків по вул. Калініна, 128, вул. Леніна, 2 та вул. Комсомольська, 157-а. Відремонтовано вхідні дверні блоки ж/будинку по вул. Калініна, 111. Постійно проводиться робота по прибиранню між квартальних проїздів житлового масиву, який обслуговує ПМП «Курінь», та вивезенню сміття на міське сміттєзвалище.
По 38 заявах мешканців житлового фонду міської ради, проведено ремонтні роботи та обслуговування внутрішньобудинкових електромереж. Замінено 35 ламп освітлення сходових клітин в під'їздах будинків житлового масиву «Північний».
Проводиться робота з абонентами по своєчасній сплаті і погашенню заборгованості за послуги з утримання житла, й укладенню нових договорів «Про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкової території». Паспортистами будинкоуправлінь проводиться реєстрація, паспортизація мешканців житлового фонду та видача довідок.
КВЕП «Котовськводоканал» повідомляє про виконання, за 48 заявами абонентів, ремонтних робіт на мережах водопостачання та водовідведення. Вода, що подається населенню по хімічним та бактеріологічним складовим відповідає ДСанПІН «Вода питна. Гігієнічні вимоги до якості води централізованого господарсько-питного водопостачання».
КО «Компанія «Горсвет»» замінено 16 ламп на мережах зовнішнього освітлення міста.
КО «Котовськ - благоустрій» проводить роботи по прибиранню від сміття проїзних частин міських доріг, перехресть, автобусних зупинок та тротуарів. Встановлено 3 од. дорожніх знаків на перехресті вулиць Шевченко - Котовського та по пров. Спортивному. Прочищено лотки від бруду та сміття по вул. Некрасова та вул. Воровського. Проведено частковий ямковий ремонт доріг вул. 50 років Жовтня, вул. Чапаєва, вул. Горького та вул. Радянської Армії. Постійно ведуться роботи по утриманню в належному санітарному стані всієї території міста та міського сміттєзвалища.  
   Відділ освіти інформує, що поширюючи досвід роботи серед учителів математики ЗОШ міста з проблеми «Застосування програмних засобів під час навчання математики», вчителька математики ЗОШ №5 Бабиніна Н.Л.  провела майстер-клас із вищевказаної проблеми.
З метою аналізу участі учнів шкіл міста у II (міському) турі предметних олімпіад, складання плану заходів щодо роботи з обдарованими школярами 18-20.01.2011р. на базі ЗОШ №5,9 відбулися міські методичні об'єднання вчителів української мови та літератури, англійської мови, російської мови, зарубіжної літератури.
У ДНЗ №3 18.01.2011р. проведено проблемний семінар «Від інтересу до працьовитості», в ході якого вихователі підвищили професійну компетентність, творчі підходи щодо трудового виховання дітей. 21.01.2011р. відбулася нарада при завідуючій ДНЗ. У ДНЗ №5 18.01.2011 р. згідно з річним планом дошкільного закладу, з метою збагачення теоретичних знань педагогів щодо народознавчої роботи з дошкільнятами проведено теоретичний семінар «Схованка духу та багата скарбниця. Ознайомлення дошкільників із календарною обрядовістю». У ДНЗ №8 20.01.2011р. відбулося методоб'єднання вихователів середніх та старших груп ДНЗ з проблеми «Розвиток пізнавальної активності дошкільнят», пройшло відкрите заняття з логіко-математичного розвитку дітей з елементами пошуково-дослідницької діяльності (вих. Чегурко С.А.). У ДНЗ №10 17.01.2011 відбулося засідання творчої групи вихователів із питання впровадження в роботу ДНЗ Базової програми розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі». 19.01.2011р. пройшла нарада при завідуючій.
У СЮН, ЦДТ в ході тижня «За зимовим календарем» відбулися такі заходи: СЮН - конкурс колядок, щедрівок; бесіди з гуртківцями на тему «Немає переводу добрим звичаям народу»; ЦДТ - години спілкування «Народні традиції під час зустрічі старого Нового року», конкурс малюнків «Зимові сюжети». У СЮТ протягом тижня «Світ твоїх захоплень» пройшла презентація «Захоплення твоєї родини», бесіди «Я навчився у бабусі (дідуся)», анкетування «Світ твоїх захоплень». 20.01.2011р. відбувся міський конкурс «М'яка іграшка», який проводився з метою виявлення творчо обдарованих учнів ЗНЗ, гуртківців ПНЗ у галузі декоративно-прикладного мистецтва, підготовки кандидатів до участі в обласному конкурсі «М'яка іграшка».
У ЗОШ №1,5,8, Котовській гімназії пройшов тиждень державності «Україна - Богом дана для нас. Вона Берегиня завжди, повсякчас», в рамках якого проведено заходи, які сприяли вихованню в учнів патріотичних почуттів, любові до рідного краю, вивченню історичного минулого своєї Батьківщини. У ЗОШ №3 в ході тижня історії України проведено конкурс малюнків «Я і Україна» (3 кл.), усний журнал «Стежками історії України» (7кл.), конкурс знавців історії України (9кл.); тематичні години, присвячені Дню соборності України, випущено шкільну газету «День соборності України». У ЗОШ №4 з метою розширення знань підлітків про умови правильного вибору професії, про зміст та перспективи сучасних професій під час тижня профорієнтації проведено години спілкування «Ярмарок професій» (7 – 10 кл.), зустрічі учнів із працівниками ЦССМ на тему «Непрестижних професій не буває». У ЗОШ №6 розпочала роботу декада «Твори добро на радість людям», згідно з якою пройшли години спілкування на тему «Що значить творити добро»; організовано виставку м'якої іграшки, виготовленої власними руками дітей, виготовлення пам'ятних сувенірів для гостей школи, які запрошені на зустріч випускників. У ЗОШ №9 в ході декади «Дерево міцне корінням, а людина - родом» пройшов тиждень «Дружна сім'я - перше джерело людського духу», в ході якого відбулися такі заходи: фотовиставка «Моя родина», виховні години: «Тато, мама, я - дружна спортивна сім'я», «Мій родовід», «Шануй батька та неньку - буде тобі скрізь гладенько».
Комітет по фізичній культурі та спорту інформує, що 16 січня в м. Кодима пройшла відкрита першість міста Кодима з міні-футболу серед дорослих футболістів. Результати наступних ігор: ФК «Гімназія» м. Котовськ - ФК «Чечельник» смт. Чечельник - 6:5, ФК «Гімназія» м. Котовськ - ФК «Франчук» м. Котовськ - 5:3, ФК «Гімназія» м. Котовськ - ФК «Балта» м. Балта - 3:5.
15-16 січня  відбулися фінальні ігри на першість міського шахово-шашкового клубу з шахів серед спортсменів - розрядників. Призерами стали - І місце - Мамедов Афлатун, ІІ місце - Лунгул Володимир, ІІІ місце - Амбразевич Юрій.
В будинку фізкультури «Локомотив» пройшли ігри  з  міні-футболу на першість м. Котовська серед дорослих та юнаків: 3 тур - 15.01.11р. - ФК «Перлина» - Локомотивне депо - 2:12, «Автомобіліст» – «Металіст» - 8 : 12, ФК «Гонората» - ДЮСШ в/о - 13 : 2, ФК «Гімназія» - Локомотивне депо - перенос ігри.

КАЛЕНДАР ІГОР ПЕРШОСТІ  м. Котовська з МІНІ-ФУТБОЛУ

№ п/п

Час

Назви команд

4 ТУР
22.01.2011

11.00-11.50
12.20-13.10
13.40-14.30
15.00-15.50

«Перлина» - «Металіст»
Локомотивне депо - ДЮСШ в/о,
«Автомобіліст» - ФК «Гімназія»
ФК «Гонората» - «Машиніст – депо»

5 ТУР    
05.02.2011

11.00-11.50
12.20-13.10
13.40-14.30
15.00-15.50

«Перлина» -ДЮСШ в/о
«Металіст» – ФК «Гімназія»
Локомотивне депо – «Машиніст – депо»,
ФК «Гонората» – «Автомобіліст»

6 ТУР
12.02.2011

11.00-11.50
12.20-13.10
13.40-14.30
15.00-15.50

«Перлина» - ФК «Гімназія»
ДЮСШ в/о – «Машиніст – депо»,
«Металіст» – ФК «Гонората»
Локомотивне депо – «Автомобіліст»

7 ТУР     
26.02.2011

11.00-11.50
12.20-13.10
13.40-14.30
15.00-15.50

«Перлина» - «Машиніст – депо»,
ФК «Гімназія» – ФК «Гонората»,
ДЮСШ в/о – «Автомобіліст»,
«Металіст»   - Локомотивне депо.

16 січня команди юнаків 1998-99 р. народження дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Котовська - дітей - сиріт та «Локомотив» провели матчеву зустріч з міні-футболу, в якій впевнену перемогу здобули вихованці ДЮСШ дітей-сиріт з рахунком 9:6.

Керуюча справами міськвиконкому
К.П.Мамалига




Категория: Новини міста | Просмотров: 1999 | Добавил: kotovsk | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання