Пятница, 19.04.2024, 03:06

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 6
Гостей: 6
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Котовське ГУ МВС
Главная » 2011 » Декабрь » 5 » Інформація має буде правдивою, особливо якщо вона критичного характеру.

05.12.2011 | 20:07
Інформація має буде правдивою, особливо якщо вона критичного характеру.

Інформація має буде правдивою,
особливо якщо вона критичного характеру.

   Правоохоронні органи України, особливо органи і підрозділи МВС частіш других державних установ піддаються критиці. Це критика і з боку громадян, і з боку журналістів.  Керівництво МВС України розглядає кожен критичний матеріал, як шлях до вирішення проблем, що існують в міліційному відомстві. Але це стосується матеріалів, в яких викладена правдива інформація. Так 30 листопада 2011 року в газеті «Котовская реклама» № 48(424) було надруковано статтю  «Охрана прав и свобод котовчан и защита потребителей города в 2011 году: очередное заседание горисполкома». Автор статті Олександр Українець привернув увагу читачів виразами: «що не дивлячись на те, що було прийнято кілька рішень міськвиконкому, направлених на вирішення питань по охороні прав і свобод громадян, укріплення правопорядку, профілактиці злочинності та правопорушень серед неповнолітніх, за звітній період( 9 місяців поточного року) спостерігається зростання кількості зареєстрованих злочинів з 401 у 2010 році до 462 - в 2011». Автор статті вирвав цифру з контексту, та прокоментував її на свій лад. У звіті про роботу Котовського МВ, який був оприлюднений на шпальтах місцевих ЗМІ було вказано, що при загальному збільшенні кількості зареєстрованих заяв, одночасно збільшилася й кількість порушених кримінальних справ за фактами, вказаними в заявах та повідомленнях громадян.
    Зазначені показники свідчать про стовідсоткову реєстрацію заяв і повідомлень громадян про злочини, що вчинені або готуються, виключення випадків приховування злочинів. До того ж, якщо порахувати відсоток росту, то це буде 15,1%, а не  25,9%. На 25,9% збільшилась кількість розкритих злочинів.  У той же час автор не акцентував увагу на тому, що зменшилась кількість злочинів, скоєних у громадських місцях та на вулицях міста. Але наголошує, що ці цифри свідчать про те, що в місті не стало жити безпечніше. Що пересічні жителі міста, на його думку, можуть стати жертвою хуліганів, відпочиваючи в громадських місцях, а «наряд милиции не приедет на вызов». Але й це також тільки припущення автора. Кожне звернення громадян письмове, або телефонне реєструється належним чином в журналі реєстрації заяв та повідомлень про злочини.  Одночасно всі телефонні повідомлення реєструються за допомогою спеціального пристрою. Таким чином, не можна укрити від реєстрації будь-яке повідомлення. Слідчо-оперативна група міськвідділу несе службу цілодобово, і при отриманні інформації про вчинення правопорушення або злочину, виїжджає на місце події в будь-який час доби. До того ж регулярно роботу чергової частини, в тому числі виїзд слідчо-оперативної групи на місце пригоди,  перевіряють мобільні групи ГУМВС України в Одеські області та МВС України. Що стосується  інформації про застосування  травматичного пістолету, то дане повідомлення зареєстровано належним чином, проводиться перевірка законності зберігання і використання травматичної зброї. Можливо варто було провести на сторінках видання дискусію про доцільність зберігання травматичної зброї пересічними громадянами, а не  викликати негативну реакцію громадян до міліції.
     В умовах хронічного  недофінансування міліції керівники органів та підрозділів МВС, у тому числі і Котовського МВ, намагаються налагодити чітку та злагоджену роботу підлеглих, для належного забезпечення охорони прав та свобод мешканців м.Котовськ та Котовського району. Критика - справа хороша, але вона повинна бути в міру розумною, вона повинна підказувати правоохоронцям на їх помилки, для подальшого їх виправлення, а не пригноблювати та не очорняти в очах людей.
                       
Ігор Лещенко
Начальник Котовського МВ ГУМВС
України в Одеській області
полковник міліції



Категория: Котовське ГУ МВС | Просмотров: 1438 | Добавил: kotovsk | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 3
1 Joker  
Во заливает.

2 Сергей  
Та ничего не заливает, просто в чем то он прав! Сейчас много чего пишут и в газетах и в интернете, но докапатся до правды всегда очень и очень проблематично!

Даже службы МВС не редко занижают реальное кол-во людей на митингах и "химичат" с показателями своих "успехов".

Та что вообще об этом говорить если сами депутаты ВРУ в своих интервью говоря о зарплатах врачей и учителей называют довольно завышенные цифры!

3 филя  
Что именно он заливает? А если "Котовская реклама" считает себя средством массовой информации, то пусть напечатает это обращение на страницах своего издания. А они этого не делают. Какова причина??????

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання