Четверг, 28.03.2024, 12:26

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Новини міста
Главная » 2013 » Апрель » 4 » 33 сессия Котовского горсовета, Генплан приняли.

04.04.2013 | 17:49
33 сессия Котовского горсовета, Генплан приняли.

33 сессия Котовского горсовета, Генплан приняли.

  27 марта сессию Котовского городского совета по решению депутатов проводил Александр Куликов председатель постоянной депутатской комиссии по вопросам законности и правопорядка ,так как секретарь горсовета находился на больничном,а городской голова в отпуске.Повестка дня 33 сессии включала в себя всего 19 вопросов, наиболее актуальными из которых были- принятие Генплана, внесение изменений в бюджет 2013 года, отчет по выполнению бюджета в минувшем году, вопросы, связанные с реформированием в сфере здравоохранения.
  Одним из проектов, которые озвучил заместитель городского головы Сергей Коваль было утверждение генерального плана города Котовска, разработанного Украинским государственным научно-исследовательским институтом «Дипромисто», в котором также был разработан прежний генплан в 1983 году. В 2011 году был принят закон о регулировании градостроительной деятельности, в одной из статей которого четко указано, что использования земельных участков должно соответствовать генеральному плану и соответствовать их предназначению. Основные показатели генплана были обнародованы в 2012 году,10 апреля их разместили на веб-системе доступа к публичной информации исполнительного комитета , все желающие могли в указанные сроки внести свои изменения. Генеральный план –это перспективы развития города на определенный период, для Котовска все прогнозы разработаны до 2031 года.Основные показатели-увеличение численности населения до 50 тысяч жителей, расширение территории на 1053 гектара, увеличение жилого фонда на 200 тыс.квадратных метров, а также развитие инфраструктуры,увеличение численности занятого населения и др.
  Елена Музычук начальник финансового управления городского совета сообщила о необходимости внесения изменений в бюджет текущего года. Первое из которых предусматривает направить 700 тыс. грн. на выплату заработной платы бюджетникам, ранее на эту сумму планировали закупить специальную технику для вывоза мусора. Также необходимо выделить средства на установление в детских садиках систем современной охранной сигнализации -99 тыс.грн., в дальнейшем планируется экономия за счет сокращения охранников, против чего на заседании профильных комиссий категорически возражал депутат горсовета Сергей Гинкул. Елена Музычук поставила присутствующих в известность о создании Центра по оказанию административных услуг в соответствии с поручением Президента Украины «Об усовершенствовании порядка предоставления административных услуг», главная цель которого создание условий для улучшения обслуживания населения административными услугами и услугами разрешительного характера. Центр по оказанию административных услуг жителям города будет размещен в здании, где ранее находился городской музей. На ремонт помещения и приобретение необходимой мебели потребуется около 500 тыс. грн. В целом депутаты своим положительным решением установили дефицит бюджета 2013 года в размере 1400 тыс.грн.
  По итогам отчета о выполнении бюджета за прошедший год город не получил около 5 млн грн. По местным налогам и сборам- уменьшилась сумма подоходного налога, а также не выполнен план по налогу за землю, что в целом составляет более 3 млн грн. Но по сравнению с предыдущим годом доходы увеличились на 31%, так как согласно нового налогового кодекса единый налог 100% остается в городском бюджете.В 2012 году не был выполнен план по субвенциям из областного бюджета и государственного в целом более чем на два миллиона гривен. Из-за отсутствия перечислений из областного бюджета не был профинансирован полностью ремонт городской больницы -вместо 1млн выделили 700 тыс, а также практически не перечислили деньги на ремонт садика №13-всего 51тыс.893 грн вместо запланированного миллиона. Город недополучил 1 млн грн. из государственного бюджета на погашение задолженности по разнице в тарифах на коммунальные услуги для населения. Также нулевое финансирование из государственного бюджета было по ремонту помещения Управления труда и соцзащиты.
  Главврач городской больницы Жуковский Александр Вильевич сообщил присутствующим о необходимости внесения изменений в устав больницы, связанных с расширением специализации заведения и планирующемся на основании этого увеличении штата, по его словам в ближайшее время будет получена новая лицензия на проведение медицинской практики лечебным учреждением. В уставе кроме привычных направлений и специальностей вводится совершенно новое понятие - семейная медицина.Отдельным проектом решения депутатам было предложено дать свое согласие на списание с баланса Котовской городской больницы медицинских аппаратов- дефибриллятора и кардиофибриллятора, у которых завершился срок эксплуатации. Также был рассмотрен вопрос о реорганизации Новоселовской участковой больницы.
  Кроме вышеуказанных вопросов депутаты обсуждали сумму материальных выплат председателям квартальных комитетов, порядок работы коммунального предприятия «Инвентаризатор», Программу приватизации на 2013 год, а также ряд земельных вопросов. По всем проектам повестки дня 33 сессии Котовского городского совета были приняты положительные решения.
Дальчук Татьяна



Категория: Новини міста | Просмотров: 1970 | Добавил: Андрей | Рейтинг: 4.0/3
Всего комментариев: 9
1 Tanechka  
Ув Андрей,спасибо за добавление моей статьи,но вы плохо знаете условия перепечатки материалов с других сайтов-ссылка обязательна!Судя по всему ,что вы добавляете-вы работаете в интересах одного из депутатов-должна вас огорчить-за мою статью он не заплатит, так как ему такие вещи неинтересны,как он сам написал.

2 Андрей  
Пожалуйста)

3 Андрей  
Цікаво що 10 квітня 2012 рок були оприлюднені основні показники генплану чи як написано на сторінці з цими даними на сайті доступу до публічної інформації "ОСНОВНІ ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ". Більше громадськості нічого не показувалось.

22 вересня 2012 року у Котовській районній бібліотеці зібралися представники громадських організацій, ЗМІ та бібліотечні працівники міста і району на презентацію книги, присвяченої забезпеченню участі громадськості в ухваленні нового генерального плану міста.
Місцеві активісти обговорили питання впорядкування просторового розвитку столиці півночі Одеської області. Серед питань, які турбують місцевих мешканців: недоступність проекту нового Генплану для котовчан та відсутність інформації про готовність його до громадського обговорення. Важливими для мешканців міста виявились питання резервування у новому Генплані площ для одноосібного будівництва, впорядкування меж територій місцевих базарів та парків, порушення суб’єктами торгівлі червоних ліній, впорядкування місцевих сміттєзвалищ.
«Радує те, що актив міста ще до офіційного оголошення громадського обговорення проекту нового Генплану Котовська взявся за контроль над його ухваленням.
15 березня 2013 року представниця Східноукраїнського центру громадських ініціатив Аліна Бондар написала статтю "На Одещині генплан міста можна скопіювати за 250 гривень" в якій зазначено що Генплани Іллічівська та Котовська знаходиться на експертизі в проектних інститутах.

На сайті cityplan.in.ua який створено Східноукраїнським центром громадських ініціатив (СЦГІ) і досі не має Генплану нашого міста хоча прохання його надати було, ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ МІСЬКОЇ РАДИ відповів (14.09.2012) на лист в якому зазначив що Генплан міста проходить містобудівну експертизу. Скан під спойлером:


І ще в листі зазначено що громадські слухання щодо розгляду пропозицій громадськості до Генерального плану м.Котовськ проходили з 01.05.2012 до 01.06.2012 в приміщенні управління архітектури та земельних відносин.

Мені цікаво хто з громадськості там був присутній? А більш ніж впевнений що проходили вони за закритими дверима і практично таємно!

" Погоджувальна комісія: склад, можливості, обов'язки
До складу комісії може входити від 25 до 55 осіб, при цьому від 50 до
70 відсотків її членів мають складати представники громадськості. Але
законодавство не говорить чітко хто, в який період, і згідно яких процедур має обирати представників громадськості до складу комісії. Звісно, у
такому разі прозорість і чесність формування такого органу завжди буде
під сумнівом. Адже не дуже відповідальні громадяни, назвемо їх так, що
потрапили у склад комісії, можуть наперед бути згодні з усім, що
запропонують представники місцевого самоврядування. В свою чергу, органи
місцевого самоврядування докладуть всіх зусиль, щоби громадяни такого
ґатунку склали більшість членів погоджувального органу, що в підсумку
забезпечить ухвалення «правильного» генплану. Може саме через це
комісія має назву «погоджувальна»?.. "

4 Андрей  
Службова інформація

Перелік відомостей, що становлять службову інформацію, яким присвоюється гриф «для службового користування»

(управління архітектури та земельних відносин)

1. Генплани міста, виконані на топографічних матеріалах у масштабі

1:5000, 1:10000 в будь-якій системі координат, Балтійській системі висот, які містять за сукупністю всіх показників повну інформацію для детального вивчення та оцінки місцевості;

2. Топографічні, цифрові карти, фотоплани і фотокарти масштабів 1:1000- 1:10000 (незалежно від форми та виду носія інформації) на території міста, створені в будь-якій системі координат.

3. Спеціальні карти, створені в будь-якій системі координат, а саме: карти геодезичних даних, інженерно-транспортної інфраструктури.

4. Відомості про координати геодезичних пунктів на території міста.

5. Топографічна зйомка території міста у масштабі 1:500.

6. Інформація, одержана конфіденційно, доступ до якої обмежено фізичною або юридичною особою.

Начальник управління архітектури та земельних відносин А.Ю.Шаріпов

І головне що СЛУЖБОВУ інформацію ВІЛЬНО РОЗМІЩУЮТЬ НА сайті ФОРПОСТ КОТОВСЬК - Інформаційний громадський проект, хоча якихось документів які свідчать про те що це офіційний сайт громадського проекту не має, чи це офіційне джерело чи ні, також на ньому публікуються копії документів та ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ ОРГАНІВ МІСЬКВИКОНКОМУ. Наприклад цей скан:


По світлині зрозуміло що це не знімок з фотоапарату, а мапа яка чітко сканована з оригіналу, чи оригінал в електроному варіанті який дуже сильно зменшили.

5 Svetoslav  
Хотілось би висловитисвою  думку відносно опублікованого звіту,про 33 сесію Котовської міської ради народних депутатів. Буду приводити цитати
із звіту та висловлювати свою думку.Генеральный план –это перспективыразвития города на определенный период, для Котовска все прогнозы разработаны до
2031 года. Основные показатели-увеличение численности населения до 50 тысяч жителей,
расширение территории на 1053 гектара, увеличение жилого фонда на 200 тыс.
Квадратных метров, а также развитие инфраструктуры, увеличение численности занятого
населения и др.
Це дуже важливе питання для міста, оскільки шаленими темпами розвивається, економіка.                               Будуються нові підприємства, удосконалюються вже діючі, потрібно багаторобочої сили. Також в зв’язку з цим планується розширення інфраструктури, будівництво
дитячих закладів, шкіл і т.дНа підставі вищевикладеного необхідноспланувати:Розширити площу міста на 1053гаПобудувати 200 тисяч квадратних метра житла (це2858 квартир площею 70 метрів квадратних кожна)Збільшення населення на 10 тисяч чоловік. І це покращення має наступити через 18 роківПитання, на підставі яких данихі показників розроблявся даний план?  Напевне космічних. Автора цього «мареннябожевільного» треба,  як двієчника школяра взяти за вухо тапровести по таким славним місцям міста Котовська, як руїни м’ясокомбінату, заводу
ЗБВ (ЖБИ), військового містечка, а також цукрового заводу, мебельної фабрики. Відвести
на місцевий ринок. Щоб він поцікавився результатами торгові, та її
рентабельності.  В людини із нормальнимрозумовим розвитком складеться враження: що  автор даного проекту писав, його не для містаКотовська. Або він не дружить з зоровим глуздом. Чи його писали як кажуть в
народі від балди.  Даний витвір мистецтвав першу чергу ганьбить міську владуПервое изкоторых предусматривает направить 700 тыс. грн. на выплату заработной платы бюджетникам,
ранее на эту сумму планировали закупить специальную технику для вывоза мусора.
Питання такеяк закінчяться гроші із сміттєвозів , чим будете платити зарплату бюджетникам.?
Также необходимовыделить средства на установление в детских садиках систем современной охранной
сигнализации -99 тыс.грн., в дальнейшем планируется экономия за счет сокращения
охранников
Питання куди подінутьсяохоронці, за що вони мають жити, чим годувати свої сім’ї? Чи їх просто викинуть
на вулицю без засобів існування? Центр пооказанию административных услуг жителям города будет размещен в здании, где ранее
находился городской музей. На ремонт помещения и приобретение необходимой мебели
потребуется около 500 тыс. грн.
 
Це самацікава цитата. Це створюється нова бюрократична структура, штат якої до десятка
чоловік включаючи прибиральницю. Може це вирішили працевлаштувати сторожів дитячих
садків?,  всі призначення будездійснювати міський голова. Мабуть працівники будуть мати статус державного
службовця. Їх завдання здійснювати адміністративні послуги населенню, напевно
платні, Не буду стверджувати, але основне завдання  щоб людина котра бажає займатисяпідприємницькою діяльністю звертається в цей орган і швидко оформляє документи.
Саманагальна проблема в нас люди стоять в чергу, щоб оформитися приватним підприємцем
і почати працювати, і їм стримляться полегшити життя.  В місті навпаки підприємці закривають свійбізнес. А може це робиться на підставі генерального плану?Поясненнялогічного не має, коротко колись служив в армії і там було цікаве прислів’я «Стою наасфальте в лыжи обутый то ли лыжи не едут то ли я е……» Прошу вибачення,але в мене не має більше пояснень. Може в когось є яка думка з цього приводу? Поясніть
будь ласка..  .

6 Tanechka  
Відповідно до підпункту 4 пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 17 липня 2009 року № 737 «Про заходи щодо упорядкування адміністративних послуг», з метою забезпечення необхідного рівня доступності і якості надання адміністративних послуг, керуючись п.п. 20 п. 4, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»       Затвердити стандарти адміністративних послуг, що надаються виконавчими органами Котовської міської ради. (додаються):-          з видачі довідки про наявність або відсутність в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців інформація, яка запитується;-          з проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи;-          з видачі виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців;-          з проведення державної реєстрації юридичної особи;-          з проведення державної реєстрації припинення юридичної особи у разі її ліквідації або перетворення;-          з проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичної  особи – підприємця за її рішенням;-          з проведення державної реєстрації фізичної особи – підприємця;-          з видачі витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців;-          з проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу – підприємця, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців;-          з видачі довідки з Реєстру документів дозвільного характеру;-          по реєстрації об’єднань громадян;-          по видачі дубліката свідоцтва про реєстрацію об’єднань громадян;-          по легалізації об’єднань громадян шляхом письмового повідомлення про застосування;-          з видачі ордерів по проведенню земельних робіт на території міста;-          по видачі ордерів з видалення дерев, газонів і квітників на території міста-          з видачі посвідчення ветеранам війни та праці : «Інвалід війни», «Ветеран праці»;-          з видачі вкладки до посвідчення «Інвалід війни»;-          з видачі посвідчення «Член сім ї загиблого»;-          з видачі санаторно-курортних путівок на оздоровлення особам постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи;-          з надання путівок у санаторно-курортні заклади інвалідам, ветеранам війни;-          з видачі довідок громадянам постраждалим внаслідок катастрофи на ЧАЕС щодо знаття з обліку ЄДАРП;-          з видачі талонів на проїзд;-          з видачі довідок інвалідам на пільговий проїзд;-          з видачі довідок про доходи одержувача різних видів соціальної допомоги;-          з видачі посвідчень інвалідам з дитинства і батькам дітей-інвалідів та особам, які не мають право на пенсію;-          з видачі довідок для Пенсійного фонду України для призначення (перерахунку) пенсії;-          з видачі посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім ї;-          з видачі ордерів на заселення жилої площі в будинках державних та комунальних організацій;-          з видачі довідок про перебування або не перебування громадян на квартирному обліку;-          з видачі дозволу на проведення гастрольного заходу на території міста;-          з видачі свідоцтва про одержання категорії дитячо-юнацькими спортивними школами міста;-          з надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки;-          з надання дозволу на розробку проекту щодо відведення земельної ділянки;-          з отримання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки;-          з передачі земельних ділянок громадянам у власність;-          з надання дозволу на проведення експертно-грошової оцінки та отримання висновку про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення;-          з надання висновку про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки;-          по укладанню договору оренди земельних ділянок-          з отримання дозволу на переобладнання квартир (житлових приміщень в нежитлові під розміщення об’єктів невиробничої сфери);-          з отримання  дозволу на розміщення зовнішньої реклами в місті Котовськ;-          з погодження паспорту окраски фасаду (проектної документації);-          з укладення договору про пайову участь;-          з присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна;-          з надання вихідних даних для проектування об’єкта будівництва (містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок);-          зі складання актів обстеження будівель, споруд, земельних ділянок.

http://www.kotovsk-city.org.ua/

7 Tanechka  
Персонально для Святослава и Андрея-если вас интересовали проекты решений сессии, почему вы не задали свои вопросы  депутатам и распорядителям проектов?  Я понимаю,что сейчас легче-под никами.
Святослав,я вам написала далеко не полный перечень административных услуг,которые будет оказывать Центр, его работа будет связана не только с предпринимателями-смотрите внимательно.

8 Svetoslav  
Спасибі вам, що просвітили, тепер ви приставляєте яка цекормушка буде? Цікаво кого ж поставлять до цього корита? І скільки треба
віднести, щоб купити дану посаду? Може я помиляюсь. Але аналізуючи перелік
послуг які буде надавати, це буде самий корумпований орган в місті.

9 Svetoslav  
І як доповнення я не розумію, навіщо гроші вділяти із бюджету. Ви тільки їх призначте, знаючи майбутню перспективу відкатів та хабарів
вони самі за свої гроші не то, що ремонт зроблять, а побудують нове приміщення
і вилежуть його язиком..

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все права защищены Kotovsk Group © 2008-2024
Поиск по сайту
РАЗДЕЛЫ
Новини міста [532]
Новини району [66]
Відео про Котовськ [28]
Вони жили у Котовську [16]
Відділ освіти Котовської РДА [2]
Відділ освіти Котовської міської ради [4]
Відділ культури та туризму Котовської РДА [6]
Відео ТРК "КЕТ" [46]
Політичні новини Котовська [27]
Статьи про Г.И.Котовского [7]
Таланти Котовська - Поезія [10]
Таланти Котовська - Музика [16]
Народна творчість [2]
Котовське «КОЗАЦТВО» [59]
Котовське РУ ГУ МНС [6]
Котовське ГУ МВС [381]
Котовський прикордонний загін [20]
Котовський міськвиконком [6]
Котовський МРЦЗ [1]
Котовська ОДПІ [31]
СКР ЛВ на ст. Котовськ [41]
Міський Будинок культури [5]
Управління ПФУ в м. Котовськ [2]
Управління у справах сім’ї та молоді міської ради [2]
Управління культури Котовської міської ради [9]
Управління сім'ї та молоді [1]
Комiтет виборцiв України [3]
УПСЗН [63]
УКГБ [13]
КОТОВСЬКА РДА [7]
Молодіжний парламент [3]
Реклама у Котовську [4]
Новини фірм та магазинів [0]
Спорт у Котовську [14]
Свята [74]
ЦБС Котовського району [44]
Цікаве [16]
ОГОЛОШЕННЯ [6]
Кримінал у Котовську [2]
Конкурси [5]
ВД ФССНВ та ПЗ в Котовському районі [1]
Фонд соц.страху ВД ФССНВ та ПЗ [0]
ФОРПОСТ КОТОВСЬК [6]
Новини України [236]
Різне [154]
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання