Пятница, 07.05.2021, 17:13

 
 
Вы вошли как Путник · Группа "Гости" · RSS
Меню сайта
Доска объявлений
Доска объявлений
Добавь КОТОВСК
Добавить нас в закладки
Курс НБУ
Курсы НБУ на сегодня
Погода в Котовске

вологість:

тиск:

вітер:

-
На сайте

OnLine
Онлайн всего: 25
Гостей: 14
Пользователей: 11

Юзеры онлайн:
Нас посетили:

Друзья сайта
Система Orphus
Счётчики

Яндекс.Метрика

Рейтинг@Mail.ru

Топ100- Персональные страницы

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

 Каталог сайтов - Друзья сайта

Головна » Статті » Разное » Услуги [ Додати статтю ]

Înregistrarea clienților
26.06.2018 | 06:00

Așadar, în fereastra principală a programului, după cum vedem, este afișată înregistrarea clienților. Poate fi afișată orice perioadă de timp. Programarea se face ținând cont de turele de lucru ale fiecărui meșter.

Pentru a ocupa o anumită oră –este suficient să faceți dublu click pe ea. În fereastra apărută putem selecta clientul și serviciul necesar.Alegem persoana din baza unică de clienți. Inițial verificăm, dacă clientul a mai fost anterior la noi, introducând, pur și simplu, de la tastură primele două litere ale numelui său. Căutarea se poate face, de asemenea, după numărul Card Club, telefonului și altor date personale. Dacă clientul nu a fost găsit, adăugăm un client nou, apăsând butonul drept al mouse-ului și selectând „Adăugare”.

Câmpurile obligatorii pentru completare sunt marcate cu steluță, restul câmpurilor se completează opțional. Putem indica: informație personală, date de contact, documente și multe altele. De asemenea, există posibilitatea de a introduce preferințele clientului după bar sau după culoarea, cu care clientului își vopsește, de obicei, părul.

Acest lucru vă va permite să nu depindeți de un anumit angajat de-al Dvs., orice administrator va putea satisface orice...client... de-al Dvs. ...

De asemenea, în program există posibilitatea de a adăuga o fotografie. Fotografia poate fi încărcată dintr-un fișier sau primită direct de pe camera - web.

Când clientul a fost adăugat sau selectat din lista celor deja înregistrați, tastați pur și simplu „Selectare”.

Încă un câmp obligatoriu este serviciul, care va fi selctat din lista Dvs. de preț. În consecință putem adăuga deodată toate serviciile prestate clientului, iar programul va calcula singur suma totală spre plată.

În așa mod simplu și rapid se efectuează înregistrarea preliminară, care o să vă ajute și pe Dvs. să utilizați rațional resursele umane, iar clienții dragi nu vor fi nevoiți să aștepte. Or, în condițiile ritmului de viață al lumii moderne, orice rând sau circumstanță de așteptare pe mulți pur și simplu îi omoară…

De aceea, noi facem tot ce este necesar pentru utilizatorii programelor noastre, pentru ca ei să nu-și piardă banii din cauza clienților nemulțumiți. Ci invers, să câștige mai mult!

În continuare… Când persoana vine în salon, vom marca asta cu un flăguleț special. Sau...vom pune „Refuz”. De asemenea, putem stabili semne suplimentare, de exemplu, că clientul a venit la noi pentru prima dată.

Dacă o persoană dorește să se înscrie la un alt meșter sau pentru o altă zi, îl putem copia cu ușurință.

În cazul înregistrării pentru o altă zi, sistemul informațional va afișa pictograma receptorului, până administratorul nu va telefona clientul, pentru a-i aminti despre vizitarea salonului. Acesta se consideră o formă bună și ajută salonul să evite ratarea profitului.

Afișarea listei clienților care trebuie sunați, la începutul unei noi zile de muncă, se poate realiza printr-un raport special. Raportul se numește „Corespondență”. Acesta permite vizualizarea listei clienților pentru telefonare manuală, precum și notificare automată în masă.

 

Veți avea la dispoziție 4 tipuri de corespondență modernă:

EMAIL...

SMS...

VIBER...

și APEL VOCAL...

Da-da! Programul nostru va putea telefona singur toți clienții și să le comunice vocal, din numele salonului Dvs., despre vizită.

Astfel de corespondețe pot fi utilizate și pentru alte scopuri, care vor spori loialitatea clienților și vor mări vânzările dvs.:

pentru a le comunica despre diverse promoții și reduceri ...

despre bonusurile acumulate ...

pentru a felicita clienții la zilele de naștere ...

la 8 martie...

și orice alte sărbători ...

 

Категорія: Услуги |
Переглядів: 503 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2021
Поиск по сайту
Последнее
КОММУНАЛЬНЫЕ
ОПЛАТА
КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ

Праздники сегодня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання